Viva Collection Juicer

700 W, QuickClean, 2 l, XL-rør HR1863/00 Finn lignende produkter
 • Mest mulig juice. Minst mulig arbeid.

  Viva Collection

  Juicer

  HR1863/00 Finn lignende produkter

  Denne Philips-juiceren får enda mer juice ut av frukt og grønnsaker. Den kan rengjøres på ett minutt takket være den revolusjonerende QUICKClean-teknologien. Nyt sunn, hjemmelaget juice hver dag. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mest mulig juice. Minst mulig arbeid.

Opptil 2 l juice på én gang og rengjøring på ett minutt

 • Lag opptil 2 liter juice om gangen.

  Takket være det nyskapende juicepressesystemet med QUICKClean-teknologi presser denne juiceren ut opptil 2 liter mer juice om gangen uten at du trenger å tømme fruktkjøttbeholderen.

 • Kraftig 700 W motor

  Sterk motor på 700 W til effektiv miksing, blanding og knusing.

 • Ingen deling på forhånd, takket være det ekstra store materøret (75 mm)

  Takket være det ekstra store materøret på 75 mm kan du også presse store frukt og grønnsaker som epler, gulrøtter og sukkerroer uten å skjære dem opp på forhånd.

 • QuickClean-teknologi

  Philips-juiceren er utformet for enkel rengjøring, takket være QuickClean-teknologien. Den kan rengjøres på ett minutt takket være den polerte QuickClean-silen, den integrerte fruktkjøttbeholderen og de jevne overflatene.

 • QuickClean-sil

  En god del fruktkjøttfibre blir vanligvis sittende fast i silen, noe som gjør den svært vanskelig å rengjøre. Takket være den innovative QuickClean-teknologien er alle overflater på silen jevne, slik at det blir enklere å tørke bort fibrene med en vanlig kjøkkensvamp.

 • Alt fruktkjøttet samles på ett sted for enkel fjerning

  Fruktkjøttet samles opp på det eneste riktige stedet: i fruktkjøttbeholderen til Philips-juiceren. Det betyr at du slipper å fjerne fruktkjøtt fra andre deler, for eksempel lokket. På grunn av den runde designen og de jevne overflatene uten kriker og kroker er fuktkjøttet lett tilgjengelig og beholderen mye enklere å rengjøre.

 • Jevne overflater som er enkle å rengjøre

  Juiceren er utformet med runde former og jevne overflater, slik at det er enkelt å skylle av den under springen.

 • Enkel kontroll av fruktkjøtt med gjennomsiktig fruktkjøttbeholder

  Gled deg over ekte interaktiv pressing. Lokket og fruktkjøttbeholderen er gjennomsiktig slik at du kan se frukt og grønnsaker som blir presset. Du ser også når beholderen er full og det er på tide å tømme den.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i