Pro Dryer

  Profesjonell ytelse med mindre skade

  Philips Pro-føner med 2300 W for rask føning med mindre skade. Dette er mulig med det nyskapende og unike Style&Protect-munnstykket for konsentrert luft, som sørger for at håret ikke overopphetes samtidig som du får like gode stylingresultater. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 1 049,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Pro Dryer

2300 W, Vekselstrømsmotor, 120 km/t, Ionisk pleie, Style & Protect-munnstykke HPS920/00 Finn lignende produkter

Profesjonell ytelse med mindre skade

 • Mindre skade med Style & Protect-munnstykke

  Mindre skade med Style & Protect-munnstykke

  Det nyskapende og unike Style & Protect-munnstykket har blitt oppfunnet for å muliggjøre presis styling av håret med et munnstykke på 6 mm, samtidig som det tar vare på håret. Når du styler håret med et tynt munnstykke, kommer det veldig nærme håret, og noen ganger berører det håret. Oppvarming opptil 180 grader C kan skade håret på grunn av overoppheting. Style & Protect-munnstykket tvinger opp klaffen, og når håret blir for varmt, stoppes varmen, noe som forbedrer stylingen.

 • Få den beste tørketemperaturen med ThermoProtect-temperatur

  Få den beste tørketemperaturen med ThermoProtect-temperatur

  ThermoProtect-temperatur gir den optimale temperaturen og ekstra beskyttelse mot overoppheting av håret. Med den samme kraftige luftflyten får du de beste resultatene på en pleiende måte.

 • Professional 2300 W for flotte resultater

  Professional 2300 W for flotte resultater

  Denne profesjonelle hårføneren på 2300 W blåser en kraftig luftstrøm. Kombinasjonen av kraft og hurtighet gjør det enklere og raskere å tørke og style håret.

 • Mer pleie med ion-behandling som gir glansfullt og krusfritt hår

  Mer pleie med ion-behandling som gir glansfullt og krusfritt hår

  Ionisk behandling gir deg anti-statisk tørking. Ladede negative ioner eliminerer statisk hår, styrker håret og glatter ut hårfibrene, slik at hårets glans blir enda mer intens. Resultatet er jevnt og krusfritt hår med vakker glans.

 • Bedre beskyttelse med keramisk teknologi, som gir infrarød varme

  Bedre beskyttelse med keramisk teknologi, som gir infrarød varme

  Det keramiske elementet utskiller infrarød varme, som har en skånsom varme som hjelper til med å tørke håret innenfra, og som beskytter det mot uttørring uten å tape hastighet eller effektivitet.

 • Profesjonell AC-motor for 50 % lengre levetid

  Profesjonell AC-motor for 50 % lengre levetid

  Denne motoren er spesielt utviklet for det profesjonelle markedet og gir deg flere fordeler. Den viktigste er at den har en lengre levetid enn vanlige motorer, noe som betyr at levetiden til hårføneren økes med 50 %. I tillegg til dette har den også en ekstra kraftig luftstrøm, noe som gjør at denne hårføneren kan tørke 55 % raskere * enn andre hårfønere med vekselstrøm. *sammenlignet med forgjengeren HP4997

 • 120 km/t fønehastighet for rask føning

  120 km/t fønehastighet for rask føning

  Denne føner når et tørkehastighet på opptil 120 km/t, noe som gir en 50 % raskere tørkehastighet enn andre hårfønerne.* *sammenlignet med forgjengeren HP4997

 • Salonggodkjent 3 m ledning

  Salonggodkjent 3 m ledning

  Den salonggodkjente ledniningslengden på 3 meter gir mer fleksibilitet og enklere håndtering, slik at du kan bruke den hvor som helst.

 • *To års garanti, pluss tre år ved registrering på nett

  *To års garanti, pluss tre år ved registrering på nett

  Dette produktet har blitt grundig testet for å levere profesjonell ytelse, og har en langvarig garanti på fem år.

 • Seks fleksible hastighets- og temperaturinnstillinger for full kontroll

  Hastigheten og varmen som kreves, kan enkelt justeres for å lage den perfekte frisyren. Seks forskjellige innstillinger gir full kontroll og presis og skreddersydd styling.

 • Kaldluft som fikserer stilen

  ColdShot-knappen er en profesjonell funksjon som du bare må ha. Denne funksjonen produserer kald luft, og den brukes etter stylingen for å fullføre frisyren.

 • 2 tynne (6 mm og 8 mm) stylingmunnstykker for perfekt resultat

  Et perfekt stylingresultat med et munnstykke til alle behov – 6 mm for nøyaktig styling og 8 mm for perfekt justering av håret.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i