Presisjonstrimmer

  PrecisionPerfect – en rask måte å fjerne ansiktshår på

  Har du oppdaget et ansiktshår som du vil fjerne umiddelbart? Presisjonstrimmeren fra Philips sørger for umiddelbar fjerning av ansiktshår. Den er perfekt på overleppen, øyebrynene og haken. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PrecisionPerfect – en rask måte å fjerne ansiktshår på

Fjern ansiktshår. Når som helst og hvor som helst.

 • Enkel og sikker hårfjerning i ansiktet.

  Enkel og sikker hårfjerning i ansiktet.

  Enkel og sikker hårfjerning i ansiktet med det vanlige trimmehodet for myk og silkemyk hud. Presisjonstrimmeren fra Philips er en trimmer i stedet for en kniv. Dette betyr at den kan brukes til skånsom, smertefri fjerning av alle typer ansiktshår. Med presisjonstrimmeren fra Philips står ingen leppehår, bryn eller hakehår i veien mellom deg og et perfekt, glatt ansikt.

 • Perfekt formede øyebryn med presisjonstilbehøret.

  Perfekt formede øyebryn med presisjonstilbehøret.

  Nøyaktig øyebrynforming. Gjør at du kan kontrollere hvor mye av trimmeren du vil bruke i ansiktet. Slik at du ikke trenger å bekymre deg for å fjerne mer enn et eneste hår.

 • Forming med to trimmelengder (2 og 4 mm).

  Forming med to trimmelengder (2 og 4 mm).

  Trimmekammen med to lengder lar deg forme øyebrynene nøyaktig til 2 og 4 mm. Bare fest presisjonshodet på trimmehodet, og begynn timmingen for å få et nøyaktigt og likt resultat.

 • Ekstra bærbare pinsetter for ultimat presisjon.

  Ekstra bærbare pinsetter for ultimat presisjon.

  Med ekstra bærbare pinsetter kan du fjerne uønsket ansiktshår med ultimat presisjon.

 • Leveres med en delikat rengjøringsbørste for optimal hygiene.

  Rengjøringen er utrolig enkel. Enheten leveres med en delikat rengjøringsbørste for optimal hygiene. Hold enheten tørr for beskyttelse for lenger bruk.

 • Ta med deg AAA-batterier for bruk når som helst og hvor som helst.

  Den fungerer med AAA batterier. Dermed kan du bruke den når som helst og hvor som helst.

 • Lett og kompakt for full kontroll.

  PrecisionPerfect-trimmeren fra Philips er kompakt, lett og brukervennlig og gir deg komplett formings- og hårjerningskontroll uansett hvor du er. Den passer i sekken eller vesken din og leveres i en stilig farge med en attraktiv ring i krom og knappedesign. Den er flott for små justeringer og leveres også med en hette som beskytter det delikate trimmehodet. Når du skal bruke den, skyver du bare på av/på-bryteren, plasserer trimmehodet på håret du vil fjerne, og glir den mot vekstretningen til håret. For å oppnå best mulig resultat bør du holde huden stram mens du trimmer.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i