Wake-up Light

  Våkne naturlig

  Oppvåkningslyset vekker deg på en naturlig måte med lys som øker gradvis. Fra nå av vil det være behagelig å våkne. Det bruker en vanlig lyspære.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Våkne naturlig

 • Gradvis lys påvirker energihormonene positivt

  Gradvis lys påvirker energihormonene positivt

  Lyset øker gradvis i intensitet i 30 minutter før den angitte alarmtiden. Lyset faller på øynene dine og påvirker energihormonene positivt, slik at kroppen din forberedes på å våkne. Dette gjør oppvåkningen mye mer behagelig.

 • Opptil 300 lux for naturlig oppvåkning

  Opptil 300 lux for naturlig oppvåkning

  Lyssensitiviteten varierer mye fra person til person. Vanligvis trenger en person mindre tid på å bli helt våken ved bruk av en høyere lysintensitet. Lysintensiteten til oppvåkningslyset kan settes til opptil 300 lux. Det gjør at du kan være sikker på å våkne til den lysintensiteten som passer deg best.

 • Velg mellom 2 naturlige og behagelige oppvåkningslyder

  Velg mellom 2 naturlige og behagelige oppvåkningslyder

  På ditt angitte oppvåkningstidspunkt hører du fuglesang eller et svakt pip. Det starter rolig og bruker halvannet minutt på å nå volumnivået du valgte. Den gradvis økende lyden gjør oppvåkningsprosessen fin og behagelig og sørger for at du aldri bråvåkner. Når lyden når det valgte volumnivået, er det enkelt å komme seg ut av sengen.

 • Digital FM-radio

  Digital FM-radio

  Med den innebygde digitale FM-radioen kan du våkne opp til favorittsangene dine eller nyhetene hver dag. Velg din favorittradiostasjon, og på det tidspunktet du har angitt, begynner den å spille, først stille, og deretter gradvis høyere i løpet av 90 sekunder til det volumet du har valgt.

 • Glødelampe

  Dette oppvåkningslyset bruker en glødepære. Forventet levetid på lampen er omtrent 1 år ved daglig bruk av oppvåkningsfunksjonen og 2 timers bruk som nattbordslampe. Lampen kan enkelt skiftes ut.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i