Wake-up Light

  Wake-up Light

  Start dagen på en behagelig måte

  Wake-up Light vekker deg enkelt og naturlig, og du har like mye energi som på en sommermorgen. Wake-up Light baserer seg på Philips' hundreårige erfaring med lys og gir medisinsk påviste fordeler.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Start dagen på en behagelig måte

Lyset som vekker deg naturlig

 • Gradvis lys påvirker energihormonene positivt

  Gradvis lys påvirker energihormonene positivt

  Lyset øker gradvis i intensitet i 30 minutter før den angitte alarmtiden. Lyset faller på øynene dine og påvirker energihormonene positivt, slik at kroppen din forberedes på å våkne. Dette gjør oppvåkningen mye mer behagelig.

 • Opptil 400 lux for både naturlig oppvåkning og enkel lesing

  Opptil 400 lux for både naturlig oppvåkning og enkel lesing

  Wake-up Light (HF 3461) gir opptil 400 lux lysintensitet. Det er klinisk bevist at du trenger opptil 250 lux for å påvirke energihormonene på en slik måte at du våkner full av energi. Du trenger et lysnivå på 300 til 400 lux for å lese.

 • Tre naturlige lyder eller vennlig pip

  Tre naturlige lyder eller vennlig pip

  På det tidspunktet du skal vekkes, hører du en naturlig lyd eller, hvis du foretrekker det, et vennlig pip. Det begynner stille og tar ett og et halvt minutt å nå det volumnivået du har valgt. Du kan velge mellom tre naturlige lyder: fuglekvitter i skogen, bølger mot stranden eller en frosk og en and i en liten dam. Den gradvis høyere lyden gjør oppvåkningsprosessen behagelig og sikrer at du aldri bråvåkner. Når lyden når det volumnivået du har valgt, er det enkelt å stå opp.

 • Digital FM-radio

  Digital FM-radio

  Med den innebygde digitale FM-radioen kan du våkne opp til favorittsangene dine eller nyhetene hver dag. Velg din favorittradiostasjon, og på det tidspunktet du har angitt, begynner den å spille, først stille, og deretter gradvis høyere i løpet av 90 sekunder til det volumet du har valgt.

 • Støttes av EU-direktivet om medisinsk utstyr (MDD)

  Støttes av EU-direktivet om medisinsk utstyr (MDD)

  Denne enheten har påviste helsefordeler, slik det omtales i EU-direktivet om medisinsk utstyr (MDD).

 • 100 års erfaring med lys

  Philips er et ledende firma på verdensbasis innenfor fagområdet lysteknologi. Med mer enn 100 års erfaring på dette området, er Philips en ekspert på lys og virkningene det har på oss mennesker. Wake-up Light kombinerer all denne erfaringen i et betydningsfullt og teknologisk avansert brukervennlig produkt som vil føre til økt velvære for mange.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i