Pure Essentials Collection

  Brødbakemaskin

  Bak ferskt brød i alle former og med all slags smak

  Med dette unike tilbehøret til brødbakemaskin fra Philips kan du nyte varme brød hver morgen og også lage dine egne former. Lag bagetter, boller, rundstykker og morsomme snacks som kringler. Nyt maten sammen med familien, og vis at du kan være kreativ. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Pure Essentials Collection Brødbakemaskin

Multi-formtilbehør, 14 menyer, 1250 g, Svart HD9040/90 Finn lignende produkter

Bak ferskt brød i alle former og med all slags smak

Bak favorittformen din med multi-brødformen.

 • Multi-brødform for å lage brød i egne fasonger

  Multi-brødform for å lage brød i egne fasonger

  Multi-brødformen er et unikt tilbehør som gjør at du kan bake brød i alle fasonger. Du kan bake bagetter, boller eller rundstykker, og til og med morsomme snacks som kringler og fylte rundstykker som hele familien vil elske. Formen består av to brett, hvert med tre skillere som du kan bruke til å forme deigen i ulike størrelser og fasonger. Du kan lage opptil 12 små boller, og disse er supre til middag med venner hvis du pynter dem med frø. Og hvis du vil ha noe ekstra godt, kan du lage dem med ost. Det er også mulig å kombinere bagetter med rundstykker, og alternativt kan du droppe skillerne og forme deigen akkurat slik du vil. Vis at du kan være kreativ!

 • 14 forhåndsinnstilte programmer for å bake brød, lage deig og mange former

  14 forhåndsinnstilte programmer for å bake brød, lage deig og mange former

  Brødbakemaskinen fra Philips har 14 forhåndsinnstilte programmer som steker perfekte brød, fra fyldige og mettende fullkornshvetebrød til glutenfrie brød, franske og søte varianter. Den lager også nydelig deig til pasta, pizza, bagels, småkaker og annet bakverk – og til og med syltetøy. Uansett hva du skal bake, er det enkelt, siden programmene styrer temperaturen og tiden, slik at du alltid får de beste resultatene. Det finnes til og med spesialinnstillinger for mindre brødformer og et sett med hurtigprogrammer hvis du har liten tid, for steking på dobbelt så rask tid, eller på bare en time.

 • Indikator for å tilsette ingredienser for spesialbrød med ekstra ingredienser

  Indikator for å tilsette ingredienser for spesialbrød med ekstra ingredienser

  Bak spesialbrød med smakfulle tilleggsingredienser som nøtter eller tørket frukt – det er enkelt og morsomt. Når indikatoren for å tilsette ingredienser aktiveres, tilsetter du bare de ekstra ingrediensene i deigen og lar brødbakemaskinen gjøre resten. Du kan tilsette akkurat det du ønsker – nøtter, frø, oliven, tørket frukt, ost, løk, bacon, nougat, sjokolade og mye mer for å bake et spesialbrød som smaker herlig.

 • Bak brød i tre størrelser – inkludert ekstra stort på 1,25 kg

  Bak brød i tre størrelser – inkludert ekstra stort på 1,25 kg

  Du trenger ikke være redd for at brød skal gå til spille, eller at du skal gå tom dersom du får besøk av noen ekstra gjester. Bruk brødbakemaskinens ekstrakapasitet og tydelige merker for å bake middels store, store og ekstra store brød på 750 g, 1 kg og 1,25 kg.

 • Tre bruningsnivåer gir deg skorpen du vil ha

  Tre bruningsnivåer gir deg skorpen du vil ha

  Du kan få brødet akkurat slik du vil ha det, med tre bruningsnivåer. Velg en lys, middels mørk eller mørk skorpe, alt etter hva du foretrekker, og hva favorittoppskriftene sier.

 • Praktisk oppskriftshefte følger med

  Praktisk oppskriftshefte følger med

  Har du av og til lyst til å prøve noe nytt? Det praktiske oppskriftsheftet viser deg hvordan du kan lage spesialbrød. Det inneholder også mange smakfulle triks og tips til hvordan du tilsetter favorittingrediensene dine for å gjøre noe spesielt ut av enhver oppskrift. I tillegg er det lett å følge, selv om du aldri har brukt en brødbakemaskin før.

 • Tidsur med opptil 15-timers forsinkelse gir deg ferskt brød når som helst

  Nyt den uimotståelige duften av varmt, nybakt brød hver morgen – brødet smaker nydelig, og det er den perfekte måten å starte dagen på. Bare still inn tidsuret kvelden før, så steker brødbakemaskinen brødet mens du sover, slik at du kan spise nybakt brød når du står opp neste morgen, eller når du måtte ønske det.

 • Intuitiv bruk med brukervennlige knapper for alle brukere

  Philips-brødbakemaskinens betjeningsknapper er intuitivt plassert, slik at du enkelt kan angi programmene. Først velger du brødtype, deretter vekten i henhold til oppskriften, og til slutt bruningsnivået (eller bruk det forhåndsinnstilte bruningsnivået). Deretter starter du programmet. Store og brukervennlige ikoner illustrerer tydelig hva hver knapp gjør, og en klar LCD-skjerm bekrefter alternativene du har valgt.

 • Se brødet heve og brunes i visningsvinduet

  Gjennom visningsvinduet kan du se hvordan brødbakemaskinen elter, blander og steker. Dette er smart hvis du ønsker å følge med på fremdriften og sikre at alt går etter planen.

 • Målebeger og skje følger med

  Tilsett faste og flytende ingredienser i riktige mengder ved hjelp av det matchende målebegeret og skjeen – akkurat det du trenger for å komme i gang.

 • Integrerte sklisikre håndtak for enkel og trygg håndtering

  Hvis du trenger å flytte brødbakemaskinen eller oppbevare den i et skap, vil du sette pris på de robuste og integrerte sklisikre håndtakene som gjør den enkel å løfte og flytte rundt på.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i