Saeco Incanto Helautomatisk espressomaskin

Brygger 4 kaffetyper, Klassisk melkeskummer, Svart, Justerbar kvern med fem trinn HD8911/01 Finn lignende produkter
 • Elegant design. Imponerende kaffekvalitet.

  Saeco Incanto

  Helautomatisk espressomaskin

  HD8911/01 Finn lignende produkter

  Saeco Incanto har hevet standarden i klassen. Det svært raffinerte kabinettet skjuler italiensk teknologi av høy kvalitet og er utviklet for å brygge himmelsk kaffe – hver eneste gang. Kaffedrømmene dine har endelig gått i oppfyllelse. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 6 499,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Elegant design. Imponerende kaffekvalitet.

Avansert teknologi gir optimal smak

 • Få frem mest mulig smak med 100 % keramiske kverner

  De robuste 100 % keramiske kvernene gjør kaffen til en ren nytelse i flere år fremover. Det keramiske materialet resulterer i en ideell kvern, noe som gjør at vannet renner jevnt og får frem den reneste essensen i kaffebønnene. I motsetning til vanlige kverner forhindrer det keramiske materialet at kaffen overopphetes og smaker brent.

 • Få varm kaffe på kort tid med den raske kokeren

  Når du har dårlig tid, kan du kjapt lage perfekt espresso og cappuccino med den raske kokeren. Hemmeligheten ligger i den lette kannen i rustfritt stål, som blir raskt varm.

 • Fyldig melkeskum med den klassiske melkeskummeren

  Den klassiske melkeskummeren er for ekte baristaer, og den er også enkel å bruke. Du kan lage et fyldig skumlag på få sekunder, noe som gir kaffen det lille ekstra.

 • Inntil 5000 kaffekopper* uten avkalking med AquaClean-filter

  Saecos patenterte nyskapning, AquaClean-vannfilteret, sørger for at du får mest mulig ut av den helautomatiske kaffemaskinen. Ved å bytte filteret når maskinen sier fra, trenger du ikke å avkalke maskinen før du har laget inntil 5000 kopper, samtidig som du kan nyte klart og rensen vann. En annen fordel er at kalkindikatoralarmen deaktiveres når AquaClean er brukt i Saeco-kaffemaskinen.

 • Pulveralternativet gir koffeinfrikaffe med like god smak

  Noen ganger har man lyst på fyldig og smakfull kaffe uten koffein. Takket være pulveralternativet kan du kan lage koffeinfrikaffe når du måtte ønske.

 • Utformet for effektivitet

  Saeco Incanto kombinerer effektivitet og nøyaktighet for å gi hjemmet ditt den høyeste standarden med lavt vannforbruk og lav strømbruk. Maskinen har dessuten justerbar standbymodus, slik at du kan velge når maskinen skal slå seg av automatisk – enkelt og greit.

 • Auto-rengjøringssyklus gjør alt enklere

  Den automatiske rengjøringssyklusen gjør maskinen enkel å vedlikeholde og forlenger maskinens levetid. Dette gir deg mer tid til å nyte kaffen i stedet for å vaske.

 • Den avtakbare bryggegruppen er rask å rengjøre

  Effektivitet og brukervennlighet var nøkkelordene når Saeco oppfant den første bryggegruppen for 30 år siden. Den dag i dag anses det fortsatt som inspirerende teknologi. Den er enkel å rengjøre – bare ta den ut, vask den under springen i noen sekunder, og sett den på plass igjen.

 • Finjuster fyldigheten til kaffen med fem forskjellige innstillinger på kvernen

  Denne maskinen leverer alltid et godt resultat når det kommer til finheten på kverningen. Ulike kaffetyper krever ulike nivåer av kvernegrovhet for å få frem smaken. Derfor har denne maskinen fem ulike innstillinger for kvernegrovhet – fra den fineste kverningen, som gir en fyldig espresso, til den groveste, som gir en lysere kaffe.

 • Styrkeregulatoren husker hvor sterk du liker kaffen

  Når du har funnet foretrukket styrke, lengde og temperatur ved å velge mellom fem ulike innstillinger, kan du enkelt lagre den med minnefunksjonen. Da vil hver kopp lages etter din personlige smak. I motsetning til hos den lokale baristaen, trenger du ikke å minne maskinen på det igjen.

Se alle spesifikasjoner
* Veiledende utsalgspris
 • Totalt antall kopper avhenger av valgt kaffetype, skylling og rengjøringsmønstre. Avkalkingsalarmen deaktiveres automatisk etter åtte filtre.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i