4000 series Helautomatisk espressomaskin

Brygger 7 kaffetyper, Automatisk melkeskummer, Svart, Justerbar kvern med fem trinn HD8844/01 Finn lignende produkter
 • Deilig espresso og smaken av ekte filterkaffe

  4000 series

  Helautomatisk espressomaskin

  HD8844/01 Finn lignende produkter

  Vil du ha den klassiske morgenkaffen, eller trenger du en sterk espresso? Den unike kaffebryteren lar deg bytte fra espresso til klassisk kaffe kun ved å snu på hendelen – begge lages av ferske kaffebønner. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 6 499,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Deilig espresso og smaken av ekte filterkaffe

Alltid fra ferske bønner

 • Espresso og klassisk kaffe takket være CoffeeSwitch-funksjonen

  Endelig kan du få smaken av ekte filterkaffe fra en helautomatisk espressomaskin. Gled deg over klassisk morgenkaffe eller en sterk espresso kun ved å snu hendelen. Den unike CoffeeSwitch-funksjonen lar deg velge den perfekte kaffen fra nykvernede kaffebønner, som står til humøret eller øyeblikket.

 • Få tykt melkeskum med ett trykk med den automatiske melkeskummeren

  Det er enkelt å lage fløyelsmyk cappuccino takket være den automatiske melkeskummeren. Melkeskummeren, som baristaer kaller cappuccinatore, suger opp melken rett fra kartongen eller muggen, skummer den automatisk og heller skummet i koppen med konstant strøm for å unngå gris.

 • Utsøkt smak takket være 100 % keramiske kverner

  Si farvel til smaken av brent kaffe takket være 100 % keramiske kverner som er utviklet for ikke å overopphete kaffebønnene. Keramisk materiale gir dessuten langvarig ytelse og stille bruk.

 • Justerbare kverneinnstillinger etter egen smak

  Du kan justere kvernegrovheten etter fem ulike nivåer. Velg den fineste kverningen for en fyldig espresso eller den groveste kverningen for en lettere kaffe – alt etter egen smak.

 • Tilpass kaffen med kaffestyrkeregulatoren

  Du får alltid en perfekt kopp kaffe brygget etter din personlige smak takket være temperatur-, lengde- og strykeregulatoren. Minnefunksjonen gjør det dessuten mulig å lagre kaffelengden for hver drikk. Nyt utmerket kaffe i favorittkoppen med bare ett knappetrykk.

 • Bruk maskinen enkelt med det intuitive displayet

  Det intuitive displayet viser deg all nødvendig informasjon, slik at du enkelt kan bruke maskinen på best mulig måte. Knappene på det fremre panelet gir deg flere drikker du kan velge mellom med bare ett trykk.

 • Passer til koppen takket være den justerbare kaffetuten

  Uansett hvor stor favorittkoppen din er, kan du enkelt justere kaffetuten med én bevegelse, slik at alle aromaene bevares og kaffen holder seg varm i koppen. Når tuten er i sin høyeste posisjon, er det til og med plass til et latte macchiato-glass på 15 cm.

 • Fornøyelse uten strev: god kapasitet i en kompakt design.

  Gled deg over bedre plass og sjeldnere påfylling takket være høykapasitetsbeholderne til bønner, vann og avfall i en utrolig kompakt design. Denne smarte, helautomatiske maskinen er veldig brukervennlig, har utmerket ytelse og god kapasitet (vannbeholder på 1,8 l, bønnebeholder på 250 g og avfallsbeholder med kapasitet på 15 porsjoner).

 • Enkel rengjøring med den avtakbare bryggegruppen

  Bryggegruppen er kjernen til alle helautomatiske kaffemaskiner og bør rengjøres en gang i uken. Bryggegruppen vår er lett tilgjengelig fra siden og kan fjernes med ett enkelt klikk og rengjøres under springen.

 • Automatisk rengjøringssyklus og avkalkingsprogram

  Denne espressomaskinen er utviklet for å rengjøre kaffekretsen automatisk med vann når den slås på eller av, for å sikre at hver kopp med kaffe har god og fersk smak. Regelmessig avkalking forlenger espressomaskinens levetid. Denne maskinen varsler deg ikke bare når det er på tide med avkalking, men veileder deg gjennom den automatiske avkalkingsprosessen med enkle skjermmeldinger ved behov.

Se alle spesifikasjoner
* Veiledende utsalgspris

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i