2100 series Helautomatisk espressomaskin

Brygger tre kaffetyper, Easy Cappuccino-system, Sølv og svart HD8652/51 Finn lignende produkter
 • Deilig cappuccino, liten maskin

  2100 series

  Helautomatisk espressomaskin

  HD8652/51 Finn lignende produkter

  Det ligger ikke noe hokuspokus bak deilig espresso og kremete cappuccino. Med den nye 2100-serien er favorittdrikken din bare ett knappetrykk unna, det hele fra en liten og enkel maskin som passer inn på kjøkkenet og i livet i ditt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Deilig cappuccino, liten maskin

Cappuccino med fersk melk med ett knappetrykk. Veldig praktisk

 • Varm espresso, kaffe og cappuccino med ett knappetrykk

  Du trenger bare å trykke på én knapp og vente i noen sekunder for å få en perfekt espresso fra nykvernede bønner rett i koppen. Takket være Easy Cappuccino-systemet har det aldri vært så enkelt å få en kaffedrikk med ett knappetrykk. Med 2x-funksjonen kan du også lage to kopper kaffe samtidig.

 • Solide keramiske durende kverner for lang levetid

  Det keramiske materialet sørger for langvarig og stillegående ytelse, uten at materialet svekkes. Dette betyr at du får gjennomgående god kaffe og det meste ut av kaffebønnene, selv etter 15 000 kopper.

 • Varm kaffe fra aller første kopp med den raske kokeren

  Si farvel til lunken kaffe. Den raske kokeren sørger for varm kaffe og cappuccino umiddelbart til deg og familien, fra aller første kopp.

 • Få kaffe med styrke etter din smak med styrkevelgeren

  Du får alltid en perfekt espresso eller cappuccino brygget etter din personlige smak takket være styrkevelgeren. Denne funksjonen gir deg muligheten til raskt å velge mengden med kaffebønner som skal kvernes, slik at du får en sterk eller mild espresso. Nyt en fantastisk kopp kaffe etter din smak med bare ett tastetrykk.

 • Lagre favorittlengden med minnefunksjonen

  Du får alltid en kaffe brygget etter din personlige smak takket være minnefunksjonen. Den gjør at du kan justere og lagre kaffe- og cappuccino-lengden du foretrekker, og maskinen husker det til neste gang du vil ha en kopp kaffe eller cappuccino.

 • Justerbare kverneinnstillinger tilpasset individuelle preferanser

  Du kan justere kvernegrovheten etter fem ulike nivåer. Velg den fineste kverningen for en fyldig espresso eller den groveste kverningen for en lettere kaffe – alt etter egen smak.

 • Passer i ethvert kjøkken takket være den lille størrelse og tilgangen fra fronten

  Det er samme hvor stort kjøkken du har: Denne maskinen kan plasseres på de minste stedene, og det er svært praktisk at du har tilgang til vann- og avfallsbeholderne fra fronten. Du får en problemfri kaffepause.

 • Bruk maskinen enkelt med det intuitive brukergrensesnittet

  Brukergrensesnittet er enkelt og intuitivt med det store knapper, slik at du enkelt kan bruke maskinen, og LED-indikatorene gir klar tilbakemelding om hva som skjer.

 • Ekstern melkebeholder som er enkel å rengjøre og oppbevare følger med

  Kos deg med en kremet cappuccino med melken du foretrekker takket være den eksterne melkebeholderen. Du kobler den enkelt fra maskinen og setter den i kjøleskapet for langvarig ferskhet. Det har aldri vært enklere å lage cappuccino med alle typer melk.

 • Fjern melkerester med MILK CLEAN-funksjonen

  Vi kan garantere høy grad av hygiene for deg og familien med MILK CLEAN-funksjonen. Etter få sekunder er alle melkerestene borte fra maskinen din, slik at du får mest mulig ut av cappuccinoen.

 • Bryggegruppe som kan fjernes av hensyn til hygiene

  Bryggegruppen er kjernen til alle helautomatiske kaffemaskiner og bør rengjøres en gang i uken. Denne bryggegruppen er lett tilgjengelig fra siden og kan fjernes helt med ett enkelt klikk og rengjøres under springen.

 • Syklisk auto-rengjøringsprogram

  Denne espressomaskinen er utformet for å automatisk rengjøre kaffekretsen med vann når maskinen startes eller slås av. Dette gir en utmerket, fersk smak fra hver kaffekopp.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i