2000 series Helautomatisk espressomaskin

Brygger én kaffetype, Svart, Justerbar kvern med fem trinn HD8650/91 Finn lignende produkter
 • Kjenn smaken fra favorittbønnene dine

  2000 series

  Helautomatisk espressomaskin

  HD8650/91 Finn lignende produkter

  Uansett hva slags kaffeblanding du liker, kan du kverne de ferske bønnene på stedet for å få frem mest mulig smak. De keramiske kvernene overoppheter ikke bønnene. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kjenn smaken fra favorittbønnene dine

Med 100 % keramiske kverner for perfekt smak

 • Espresso fra ferske bønner kun ved å trykke på en knapp

  Lag en kopp med perfekt brygget espresso, eller lag to kopper på en gang, fra nykvernede kaffebønner ved å trykke på en knapp og vente i noen sekunder.

 • Utsøkt smak takket være 100 % keramiske kverner

  Si farvel til smaken av brent kaffe takket være 100 % keramiske kverner som er utviklet for ikke å overopphete kaffebønnene. Keramisk materiale gir dessuten langvarig ytelse og stille bruk.

 • Justerbare kverneinnstillinger etter egen smak

  Du kan justere kvernegrovheten etter fem ulike nivåer. Velg den fineste kverningen for en fyldig espresso eller den groveste kverningen for en lettere kaffe – alt etter egen smak.

 • Få egentilpasset kaffelengde takket være minnefunksjonen

  Du får alltid en perfekt kopp kaffe brygget etter din personlige smak, takket være minnefunksjonen som du kan bruke til å justere og lagre koppens kaffelengde. Nyt utmerket kaffe i favorittkoppen med bare ett knappetrykk.

 • Bruk maskinen enkelt med det intuitive brukergrensesnittet

  Det enkle og intuitive brukergrensesnittet med store knapper gjør det enkelt å bruke maskinen på best mulig måte.

 • Passer i ethvert kjøkken takket være den lille størrelse og tilgangen fra fronten

  Det er samme hvor stort kjøkken du har: Denne maskinen kan plasseres på de minste stedene, og det er svært praktisk at du har tilgang til vann- og avfallsbeholderne fra fronten. Utformet for enklere kaffestunder.

 • Enkel rengjøring med den avtakbare bryggegruppen

  Bryggegruppen er kjernen til alle helautomatiske kaffemaskiner og bør rengjøres en gang i uken. Bryggegruppen vår er lett tilgjengelig fra siden og kan fjernes med ett enkelt klikk og rengjøres under springen.

 • Automatisk rengjøringssyklus og avkalkingsprogram

  Denne espressomaskinen er utviklet for å rengjøre kaffekretsen automatisk med vann når den slås på eller av, for å sikre at hver kopp med kaffe har god og fersk smak. Regelmessig avkalking forlenger espressomaskinens levetid. Denne maskinen varsler deg ikke bare når det er på tide med avkalking, men veileder deg gjennom den automatiske avkalkingsprosessen med enkle skjermmeldinger ved behov.

Se alle spesifikasjoner
* Veiledende utsalgspris

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i