PerfectCare Elite Strykejern med dampgenerator

Trykk på opptil 6, 5 bar, Dampstøt på 450 g, Bærelås, Avtakbar vannbeholder på 1, 8 liter GC9622/20 Finn lignende produkter
 • Den kraftigste dampen for den raskeste strykingen*

  • KA

  PerfectCare Elite

  Strykejern med dampgenerator

  GC9622/20 Finn lignende produkter

  PerfectCare Elite er det beste og mest effektive strykejernet med dampgenerator fra Philips. Med OptimalTEMP-teknologien kan du nå stryke alt fra dongeri til silke uten at du må justere temperaturen. Garantert ingen brennmerker på strykbart tøy. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 3 499,00
 • Den kraftigste dampen for den raskeste strykingen*

  foundation-base.video.controls.play foundation-base.video.controls.pause
  foundation-base.video.flash.you-need-flash
  foundation-base.video.flash.click-here foundation-base.video.flash.to-download

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den kraftigste dampen for den raskeste strykingen*

Svært komfortabel stryking

 • Effektiv og enkel avkalking av apparatet for langvarig bruk

  Svært langvarig dampytelse: Philips' eksklusive praktisk plasserte funksjon for enkel kalkfjerning sørger for at du blir kvitt kalkbelegg og får et strykejern med forlenget levetid. Strykejernet varsler deg med lys og lyd når det er på tide å rengjøre apparatet. Når apparatet er helt kaldt, åpner du ganske enkelt bryteren for enkel kalkfjerning og heller det møkkete vannet og kalkbelegget over i en kopp.

 • Energibesparende ECO-modus

  Ved hjelp av ECO-modusen, som genererer mindre mengde damp, kan du spare energi uten at det går utover resultatene. Hvis du vil gjøre strykejobben raskere, bytter du til Turbo-modusen, som genererer mer damp.

 • Strykejernets lette vekt gjør strykingen enklere og mer behagelig

  Strykejernet på dampgeneratoren har en ideell vekt: Det er svært lett og komfortabelt å bruke. Det glir lett over tøyet, fjerner de vanskeligste skrukkene umiddelbart og reduserer belastningen på håndleddene. Det gjør også at vertikal damping er svært enkelt og effektivt. Nå kan du komfortabelt og effektivt fjerner skrukker på delikate klær, for eksempel jakker, kjoler og selv plagg med folder, dekorasjoner, knapper osv. som er vanskelige å stryke.

 • Svært kraftig damp for raske strykeresultater

  Den innovative dampmotoren gir svært kraftig damp som trenger dypt inn i stoffet, slik at strykingen blir mer effektiv og bedre. Dampen kan reguleres etter eget behov.

 • Stryk både olabukser og silkeplagg uten å stille temperaturen

  Nå kan du stryke både olabukser og silkeplagg uten å stille temperaturen. Vi garanterer at du ikke får brennmerker på strykbart tøy. Revolusjonerende teknologi med 1) Advanced Smart Control-prosessor, som kontrollerer temperaturen på strykesålen, og 2) Svært kraftig skyklonisk dampmotor med flere kamre som gir kraftigere og jevnere damp, og et svært lett strykejern som gjør strykingen enklere og raskere.

 • Kan etterfylles fra springen når som helst under stryking

  Strykejernet med dampgenerator er utviklet for å brukes med vann fra springen. Når du stryker tøy og vannbeholderen blir tom for vann, kan du enkelt fylle på mer vann uten å måtte vente eller slå av apparatet.

 • Trygt å plassere den varme strykesålen på strykebrettet

  Den nyskapende OptimalTEMP-teknologien fra Philips garanterer at du ikke får brennmerker på strykbart tøy. Når du stryker, trenger du ikke å sette strykejernet tilbake på basestasjonen, men du kan sette den varme strykesålen direkte på plaggene eller bomullstrekket til strykebrettet uten ekstra tilbehør. Det vil ikke skade de strykbare plaggene eller brettet. Dette gjør strykingen enklere med mindre belastning for håndleddene.

 • Automatisk sikkerhetsutkobling slår automatisk av apparatet

  Automatisk sikkerhetsutkobling gjør at apparatet slås av automatisk hvis det ikke har vært brukt på 10 minutter, for å spare strøm.

 • Testet og godkjent av uavhengige tekstileksperter

  Dette strykejernet er testet og godkjent for utmerket strykeytelse av uavhengige institutter som er eksperter på tekstiler, som DWI, IWTO og Woolmark. Woolmark Apparel Care-programmet gjør det enklere for forbrukerne å identifisere vaskeprodukter av høy kvalitet som er godkjente av Woolmark for bruk på ullprodukter. Philips har med sin OptimalTEMP-teknologi så langt vært det eneste merket til å oppnå Gold-standarden fra Woolmark. Du kan være sikker på at alle produkter som er godkjent av Woolmark, kan brukes på alle ullplagg.

 • Strykesålen med best glid

  Strykesålen som har best glid og er mest ripesikker, femstjerners strykesåle med integrert titandioksidlag

 • Trykk på opptil 6,5 bar

  Mer damp gjør strykingen mer effektiv. Kraftig damp genereres jevnt og trenger dypt inn i stoffet slik at strykingen blir mer effektiv og bedre. Dampen kan reguleres etter eget behov.

Se alle spesifikasjoner
 • Strykejernets vekt og damptrykk (europeisk standard IEC60311) sammenlignet med de ti bestselgende dampgeneratorene, testet des. 2014

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i