Dampbeholder med trykk

  Kraftig og problemfri stryking

  Dette kraftige og effektive strykejernet fjerner problemer ved hjelp av den unike, automatiske kalkrensfunksjonen. Du trenger ikke lenger å fjerne kalk fra systemet, det blir tatt hånd om for deg. Gir deg en enestående strykeopplevelse uten problemer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

9000 series Dampbeholder med trykk

Automatisk kalkrensefunksjon GC9020/02 Finn lignende produkter

Kraftig og problemfri stryking

Unik automatisk kalkrensfunksjon

 • Ergonomisk og lett strykejern på 1,2 kg

  Den ergonomiske utformingen på strykejernet gir deg komfortabel stryking ved å legge mindre belasting på håndleddet. Håndtaket skråner oppover, slik at du får en naturlig stilling som reduserer belastningen når du stryker. Med denne utformingen slipper du også de repetitive bevegelsene ved å sette strykejernet på høykant. Strykejernet er lett (1,2 kg), slik at strykingen blir enkel og komfortabel.

 • SteamGlide-strykesålen er Philips' beste strykesåle

  SteamGlide-strykesålen er Philips' beste strykesåle til strykejernet. Den er meget ripesikker, glir utmerket og er enkel å rengjøre.

 • Trykk på opptil 5 bar

  Trykk på opptil 5 bar

  Mer damp gjør strykingen mer effektiv. Kraftig damp genereres jevnt og trenger dypt inn i stoffet slik at strykingen blir mer effektiv og bedre. Dampen kan reguleres etter eget behov.

 • Kontinuerlig damp på opptil 120 g/min

  Kontinuerlig damp på opptil 120 g/min

  Mer damp gjør strykingen mer effektiv. Den unike teknologien i strykejernet med dampgenerator fra Philips genererer kraftig damp, slik at strykingen går lett og blir bedre og mer effektiv.

 • Lås strykejernet til basestasjonen

  Lås strykejernet til basestasjonen

  Dampgeneratoren leveres med en sikkerhetsbærelås. Du kan låse strykejernet på sokkelen og gjøre det sikrere, noe som reduserer risikoen for at noen berører den varme strykesålen. Du kan også enkelt bære dampgeneratoren.

 • Fjerner kalk fra systemet automatisk

  Fjerner kalk fra systemet automatisk

  Den automatiske kalkrensfunksjonen fjerner automatisk kalk fra strykesystemet. En kalkfjerningssyklus på to minutter aktiveres automatisk når det er på tide å rengjøre systemet. Alt du trenger å gjøre, er å tømme den avtakbare beholderen. Dette holder systemet like nytt og kraftig som det var da det var nytt.

 • Enkel ettrykks ledningskveiling – bare trykk på knappen

  Enkel ettrykks ledningskveiling – bare trykk på knappen

  Takket være den automatiske ledningskveileren, trenger du bare å trykke på knappen for å dra inn strømledningen automatisk.

 • Systemet kobles automatisk ut når strykejernet står uten tilsyn

  Systemet kobles automatisk ut når strykejernet står uten tilsyn

  Den automatiske sikkerhetsutkoblingen slår av strykesystemet når det står uten tilsyn, for din sikkerhet. Strykesystemet reaktiveres ved å trykke på hvilken som helst knapp.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i