PerfectCare Viva

Strykejern med dampgenerator

  PerfectCare Viva

  Strykejern med dampgenerator

  Raskere og enklere stryking**

  Strykejernet med dampgenerator fra Philips bidrar til å gjøre strykingen enklere og raskere. Stryk tøy uten å måtte justere temperaturen, takket være den revolusjonerende OptimalTEMP-teknologien. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 1 899,00
 • Raskere og enklere stryking**

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Raskere og enklere stryking**

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Raskere og enklere stryking**

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PerfectCare Viva Strykejern med dampgenerator

Pumpetrykk på maks 4, 5 bar, Dampstøt på 170 g, Fast vannbeholder på 1, 7 liter GC7015/20 Finn lignende produkter

Raskere og enklere stryking**

uten temperaturinnstillinger

 • Stryk både olabukser og silkeplagg uten å stille temperaturen

  Stryk både olabukser og silkeplagg uten å stille temperaturen

  Nå kan du stryke alt fra jeans til silke uten at du selv må regulere temperaturen på strykejernet. Philips' patenterte Smart Control Processor har en forhåndsinnstilt temperatur som kombinert med damp er optimal for alle stoffer du måtte komme på å stryke. Perfekt resultat uten anstrengelse – og garantert uten brennmerker!

 • Trygt å plassere den varme strykesålen på strykebrettet

  Trygt å plassere den varme strykesålen på strykebrettet

  Den nyskapende OptimalTEMP-teknologien fra Philips garanterer at du ikke får brennmerker på strykbart tøy. Når du stryker, trenger du ikke å sette strykejernet tilbake på basestasjonen, men du kan sette den varme strykesålen direkte på plaggene eller bomullstrekket til strykebrettet uten ekstra tilbehør. Det vil ikke skade de strykbare plaggene eller brettet. Dette gjør strykingen enklere med mindre belastning for håndleddene.

 • Testet og godkjent av uavhengige tekstileksperter

  Testet og godkjent av uavhengige tekstileksperter

  Dette strykejernet er testet og godkjent for utmerket strykeytelse av uavhengige institutter som er eksperter på tekstiler, som DWI, IWTO og Woolmark. Woolmark Apparel Care-programmet gjør det enklere for forbrukerne å identifisere vaskeprodukter av høy kvalitet som er godkjente av Woolmark for bruk på ullprodukter. Philips har med sin OptimalTEMP-teknologi så langt vært det eneste merket til å oppnå Gold-standarden fra Woolmark. Du kan være sikker på at alle produkter som er godkjent av Woolmark, kan brukes på alle ullplagg.

 • Den nye SteamGlide-strykesålen er Philips' beste strykesåle

  Den nye SteamGlide-strykesålen er Philips' beste strykesåle

  Den nye SteamGlide-strykesålen er Philips' beste strykesåle. Den er meget ripesikker, glir utmerket og er enkel å rengjøre.

 • Energibesparende ECO-modus

  Ved hjelp av ECO-modusen, som genererer mindre mengde damp, kan du spare energi uten at det går utover resultatene. Hvis du vil gjøre strykejobben raskere, bytter du til Turbo-modusen, som genererer mer damp.

 • Klar for bruk på to minutter med ubegrenset påfylling

  Dampen er klar for bruk på to minutter og kan etterfylles når som helst under strykingen.

 • Smart Calc Clean-system med lyd- og lysaktivert kalkrenspåminnelse

  Smart Calc Clean-systemet er en integrert funksjon for avkalking og rengjøring for å beskytte strykejernet med dampgenerator. Etter ca. 10 timer med stryking får du lyd- og lyspåminnelser på strykejernet om å utføre kalkrensen. Beholderen for kalkrensfunksjonen er svært praktisk å ha under kalkrensen, siden du kan plassere strykejernet på beholderen i stedet for å holde det. Når rengjøringsprosessen er fullført, samles alt det møkkete vannet i beholderen, og strykejernet med dampgenerator er klart til bruk igjen.

 • Vannbeholder på 1,7 liter, inntil to timer med stryking

  Takket være vannbeholderen på 1,7 liter kan du stryke i opptil to timer uten at du må fylle på mer vann. Den store påfyllingsåpningen sørger for at det går raskt å fylle på med vann. Du kan fylle vann på strykejernet med dampgenerator enten under springen eller ved å bruke en kanne / stor flaske.

 • Pumpetrykk på maks 4,5 bar

  Mer damp gjør strykingen mer effektiv. Kraftig damp genereres jevnt og trenger dypt inn i stoffet slik at strykingen blir mer effektiv og bedre. Dampen kan reguleres etter eget behov.

 • Dampstøt på opptil 170 g

  Dampstøt kan brukes til vertikal damping og på vanskelige skrukker.

Se alle spesifikasjoner
 • Sammenlignet med dampjernet EasySpeed fra Philips

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i