Mini-Hi-Fi-anlegg for MP3

  Ripp og spill musikk umiddelbart

  FWM377 har en 3-CD-veksler, 30 timer avspilling uten stopp og mulighet til å rippe all musikk – fra CDer, kassetter og radio – direkte til en USB-enhet, for ubegrenset musikknytelse. I tillegg sikrer Max Sound og dynamisk bassforsterking suveren lyd!

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ripp og spill musikk umiddelbart

for lytting uten stopp

 • 3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  Med en 3-platers veksler for musikkavspilling kan du velge mellom tre forskjellige CDer i enheten når som helst. Med denne praktiske funksjonen kan du nyte forskjellig musikk samtidig som du sparer kostbar tid på å bytte CDer ofte.

 • 30 timer MP3-CD-musikkavspilling

  30 timer MP3-CD-musikkavspilling

  MP3 står for MPEG 1 Audio layer-3. MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lyden i særlig grad. MP3 gir rask og enkel overføring av lydfiler, og har blitt standard lydkomprimeringsformat på Internett.

 • MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lydteknologi gir en umiddelbar forsterking av bassen, maksimerer volumytelsen og gir en imponerende lydopplevelse med bare ett trykk. De avanserte elektroniske kretsene kalibrerer de eksisterende lyd- og voluminnstillingene, og forsterker umiddelbart bass og volum til maksimalt nivå uten forvrengning. Både lydspekteret og volumet blir merkbart forsterket med en potent lydforsterking som gjør at musikken kommer til sin rett.

 • 3-trinns dynamisk bassforsterking for en dyp bassopplevelse

  3-trinns dynamisk bassforsterking for en dyp bassopplevelse

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å vektlegge bassen i musikken uansett volum – fra nivå én til nivå tre – med ett tastetrykk. Du kan tilpasse bassnivået som passer din stil. De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan glede deg over den samme musikken også når du senker volumet.

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte kontroller for Jazz, Rock, Pop og Classic, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • Digital stasjonssøking med 40 forvalg for ekstra brukervennlighet.

  Digital stasjonssøking med 40 forvalg for ekstra brukervennlighet.

  Med digital radio får du flere musikkvalg for musikksamlingen på Philips-lydsystemet. Still inn stasjonen du vil ha som forvalg, trykk på og hold inne forvalgknappen for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • 240 W RMS total effekt

  240 W RMS total effekt
 • Toveis bassrefleks-høyttalersystem for kraftig lyd

  Toveis bassrefleks-høyttalersystem for kraftig lyd
 • Stereokassettspiller

  Stereokassettspiller
 • Ripp musikk fra CDer, radio og kassett til en USB-enhet

  Med denne smarte funksjonen kan du enkelt lytte til all musikken på hi-fi-systemet, direkte fra den bærbare MP3-spilleren. Du ripper ganske enkelt den musikken du vil, fra CDer, kassetter, radioprogrammer eller linje-inn-musikk fra systemet og direkte til USB-enheten. Lagre favorittkassettene og konverter innholdet til MP3-format – uten å bruke PCen. Du kan også forhåndsinnstille timeropptak av favorittradioprogrammet på systemet, så tar det automatisk opp programmet på USB-enheten.

 • Incredible Surround™ for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround er en lydteknologi fra Philips som forstørrer lydfeltet dramatisk, slik at du blir omgitt av lyden fra alle kanter. Med den nyeste teknologien for elektronisk faseforskyvning blander Incredible Surround lyder fra venstre og høyre på en slik måte at den utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne. Denne avstanden forbedrer stereoeffekten dramatisk og gir en mer naturlig lyddimensjon. Med Incredible Surround kan du nyte fullstendig surround-lyd med større dybde og bredde, uten bruk av ekstra høyttalere.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i