Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

wOOx-teknologi

Hør bassen, føl forskjellen

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • wOOx™-høyttalerteknologi for dyp og kraftig bass

  wOOx™-høyttalerteknologi for dyp og kraftig bass

  wOOx-teknologi er et revolusjonerende nytt høyttalerkonsept som gjør at du kan høre og føle utrolig dyp bass som er dypere enn på noe annet lydanlegg. Spesielle høyttalerdrivere fungerer i samspill med wOOx-bassmembranet, og nøyaktig justering mellom hoveddriveren og diskanthøyttaleren sikrer jevne overganger fra lave og midlere til høye frekvenser. Dobbelt oppheng og en helt symmetrisk lagkonstruksjon gir lav og presis bass uten merkbar forvrengning. wOOx gir utrolig dyp og dynamisk bass ved å utnytte hele volumet i høyttalerkabinettet, og forsterker musikkens virkning dramatisk.

 • 3-trinns wOOx-nivåkontroll

  3-trinns wOOx-nivåkontroll
 • Incredible Surround™ forbedrer lydbildet

  Incredible Surround™ utvider lydbildet og gir deg inntrykk av å ha ekstra høyttalere rundt deg.

 • Interaktivt dashbord-display for en visuell lydopplevelse

  Interaktivt dashbord-display er en visuelt innbydende, animert grafikkvisning med volummåler. Den gir deg raskt oversikt over informasjon om spor og volum ved hjelp av et stilig dashboard-grensesnitt. Interaktivt dashbord-display inneholder FTD (Fluorescent Tube Display) og en volummåler som viser volumnivået, nyttig informasjon om spor og musikkforsterkning under avspilling. Den spennende, animerte grafikken gir deg en enda større musikkopplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i