USB 2.0 High-speed

  USB-flashstasjon

  Den sikreste måten å transportere data på

  Philips USB-flashstasjon er den sikreste måten å transportere data på. Alle filene er private og sikret med passordtilgang og den unike "Lost & Found"-funksjonen. Den kan ta 512 MB og overføre med høy hastighet med USB 2.0 Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den sikreste måten å transportere data på

Bytt filer i en feil

 • 512 MB lagringskapasitet for store datafiler

  512 MB gir deg kapasiteten du trenger for å bytte og dele enda større og flere filer via USB-porten på PCen eller den bærbare maskinen.

 • Rask dataoverføring med høyhastighets-USB 2.0

  Høy dataoverføringshastighet kutter betydelig ned på irriterende ventetid når du kopierer store multimediefiler til eller fra harddisken på datamaskinen.

 • Filsynkronisering mellom fullstendig PC og UFD

  Med filsynkronisering av alle filene på PCen kan du få tilgang til og arbeide med dokumentene hvor som helst, med bare noen få museklikk.

 • Automatisk komprimering av alle filer gir mer ledig plass

  Få mer ledig plass med automatisk komprimering av alle filene du plasserer på USB-flashstasjonen

 • Beskytt verdifulle, personlige data med et passord

  Med passordbeskyttelsen, som inkluderer 256-bit AES-kryptering, beskytter du verdifulle, personlige data mot uautorisert tilgang ved å bruke et passord.

 • Hittegodsinformasjon-detaljer, så stasjonen kan returneres hvis den mistes

  Med denne unike funksjonen kan du legge inn kontaktinformasjon som adresse, telefonnummer og e-postadresse på USB-flashstasjonen, slik at hvis du mister den, kan den som finner den, sende den tilbake til deg.

 • Spesialdesignet og enkel programvare er forhåndsinstallert.

  En fullstendig programvarepakke følger med. Den vil kjøre automatisk fra USB-flashstasjonen, og gir deg tilgang til nyttige funksjoner som passordbeskyttelse, filsynkronisering, datakomprimering, USB lost & found og USB-informasjon. I tillegg får du en 30-dagers prøveversjon av Portable Microsoft Outlook Express, synkronisering av favoritter og Internett-søking uten sporing.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i