Windows XP

  USB-flashstasjon

  Enkel å bruke, plug and play!

  Enkel, brukervennlig plug-and-play-enhet. Den fargerike Philips USB-flashstasjonen i Urban-utgave gjør daglig lagring og deling av filer, bilder og musikk enkelt og rimelig. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enkel å bruke, plug and play!

Bytt filer i en fei.

 • Moderne USB-minnepinne med fargerik design

  Velg en moderne farge: kanarigul, gelerosa, ultrafiolett, absintgrønn, elektrisk blå eller soloppgangsoransje for å sprite opp den daglige oppgaven med lagring og deling av data, og få frem mer moro.

 • Enkel åpning og brukervennlig emballasje

  Merking og perforeringer på emballasjen viser hvordan du best åpner emballasjen og får rask tilgang til USB-minnepinnen uten problemer.

 • Aktivitetsindikatoren lyser når filer kopieres

  Et behagelig lys viser at stasjonen er riktig koblet til og fungerer, og pulserer raskere ved kopiering av filer til eller fra minnet.

 • Filsynkronisering mellom fullstendig PC og UFD

  Med filsynkronisering av alle filene på PCen kan du få tilgang til og arbeide med dokumentene hvor som helst, med bare noen få museklikk.

 • 16 MB lagringskapasitet for store datafiler

  16 MB gir deg kapasiteten du trenger for å bytte og dele enda større og flere filer via USB-porten på PCen eller den bærbare maskinen.

 • Rask dataoverføring med høyhastighets-USB 2.0

  Høy dataoverføringshastighet kutter betydelig ned på irriterende ventetid når du kopierer store multimediefiler til eller fra harddisken på datamaskinen.

 • Funksjonell design for å passe perfekt til lommeboken

  Denne formen gir deg enkel lagring av verdifulle data, slik at du alltid kan ha dem med deg. Det er mulig fordi denne USB-flashkortstasjonen passer perfekt i lommeboken.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i