USB-flashstasjon

  USB 2.0 High-speed

  USB-flashstasjon

  Lagre de personlige filene med stil

  Imponer med denne sofistikerte utførelsen på størrelse med et kredittkort. Den passer perfekt i lommeboken. Philips USB-flashkort tar seg godt ut og har en stilig design. Du har alltid verdifulle data med deg for å bytte og lagre store filer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

USB-flashstasjon

8 GB, elite-utførelse FM08FD30B/00 Finn lignende produkter

Lagre de personlige filene med stil

Del og imponer.

 • Eksklusiv USB-flashkortenhet med kredittkortstørrelse

  Denne USB-flashkortenheten har en funksjonell design for å dele og imponere. Du har alltid verdifulle data med deg fordi den enkelt passer i lommeboken, siden den har samme størrelse som et kredittkort.

 • Et trendy 3 mm tynt aluminiumsdeksel

  Dette aluminiumsdekselet har en eksklusiv overflate som gir et uttrykk for at USB-flashkortstasjonen er verdifull, høyteknologisk og trendy. Når det ikke er nok å bare lagre data, kan du dele og imponere.

 • Funksjonell design for å passe perfekt til lommeboken

  Denne formen gir deg enkel lagring av verdifulle data, slik at du alltid kan ha dem med deg. Det er mulig fordi denne USB-flashkortstasjonen passer perfekt i lommeboken.

 • 8 GB lagringskapasitet for store datafiler

  8 GB gir deg kapasiteten du trenger for å bytte og dele enda større og flere filer via USB-porten på PCen eller den bærbare maskinen.

 • Fleksibel USB-tilkobling passer alle USB-porter

  Brukervennlighet er en viktig faktor for dette USB-flashkortet med plug-and-play-funksjon. Den er utrolig tynn og har fleksibel USB-tilkobling som du kan vri og bøye, slik at du får enkel deling og lagring av data. Den passer alltid i en ledig USB-port.

 • Rask dataoverføring med høyhastighets-USB 2.0

  Høy dataoverføringshastighet kutter betydelig ned på irriterende ventetid når du kopierer store multimediefiler til eller fra harddisken på datamaskinen.

 • Aktivitetsindikatoren lyser når filer kopieres

  Et behagelig lys viser at stasjonen er riktig koblet til og fungerer, og pulserer raskere ved kopiering av filer til eller fra minnet.

 • Spesialdesignet og enkel programvare er forhåndsinstallert.

  En fullstendig programvarepakke følger med. Den vil kjøre automatisk fra USB-flashstasjonen, og gir deg tilgang til nyttige funksjoner som passordbeskyttelse, filsynkronisering, datakomprimering, USB lost & found og USB-informasjon. I tillegg får du en 30-dagers prøveversjon av Portable Microsoft Outlook Express, synkronisering av favoritter og Internett-søking uten sporing.

 • Beskytt verdifulle, personlige data med et passord

  Med passordbeskyttelsen, som inkluderer 256-bit AES-kryptering, beskytter du verdifulle, personlige data mot uautorisert tilgang ved å bruke et passord.

 • Filsynkronisering mellom fullstendig PC og UFD

  Med filsynkronisering av alle filene på PCen kan du få tilgang til og arbeide med dokumentene hvor som helst, med bare noen få museklikk.

 • Automatisk komprimering av alle filer gir mer ledig plass

  Få mer ledig plass med automatisk komprimering av alle filene du plasserer på USB-flashstasjonen

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i