MiniVac

  Håndstøvsuger

  Den første anti-allergi Mini Vac fra Philips

  Philips MiniVac Car FC6093/01 på 12 V har et HEPA-filter for å fange opp selv de fineste støvpartiklene. Det er den ideelle kombinasjonen for bilen og hjemmet. Batteriet gir frihet fra ledninger i hjemmet, og bilkontakten gir ekstra rengjøringstid i bilen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den første anti-allergi Mini Vac fra Philips

Ideell for bilen og hjemmet

 • Miljøvennlig NiMH-batteri, mer langvarig ytelse

  Miljøvennlig NiMH-batteri, mer langvarig ytelse

  NiMH-batterier er miljøvennlige batterier ettersom de ikke inneholder svært giftige komponenter. Dette gjør at de er bedre for miljøet. Videre har NiMH-batterier mer langvarig batterikapasitet som garanterer ytelse over tid.

 • HEPA-filter for å fange opp selv de fineste støvpartiklene

  HEPA-filter for å fange opp selv de fineste støvpartiklene

  HEPA-filteret garanterer at de fine støvpartiklene og de mikroskopiske skadedyrene blir værende i støvkammeret.

 • Utrolig stillegående

  Utrolig stillegående

  Philips Mini Vac med sin kraftige motor er utrolig stillegående, takket være den spesielle, strømlinjeformede designen. Det komfortable støynivået gjør at du kan rydde hjemme når du vil.

 • Munnstykket løsnes med én knapp og kan vaskes i oppvaskmaskin

  Munnstykket løsnes med én knapp og kan vaskes i oppvaskmaskin

  Philips Mini Vac er enkel og rask å tømme og er hygienisk å rengjøre. Philips Mini Vac har et munnstykke som enkelt kan løsnes med én knapp, slik at du kan tømme Mini Vac uten å komme i kontakt med skitten. Når det er nødvendig å rengjøre munnstykket, er det bare å vaske det i oppvaskmaskinen. Slik har du alltid en skinnende ren Mini Vac for hånden.

 • Børstemunnstykke, bøybart fugemunnstykke og bilkontakt

  Børstemunnstykke, bøybart fugemunnstykke og bilkontakt

  Ministøvsugeren fra Philips med oppladbart batteri (12 V) har et spesielt rengjøringssett for bilen med bilkontakt for ubegrenset drift. Dette betyr at brukeren kan rengjøre bilen ordentlig i én omgang. Denne modellen leveres også med et ekstra langt, fleksibelt fugemunnstykke for enkel rengjøring rundt bilsetene og andre steder det er vanskelig å komme til.

 • Virvlende luftstrøm og 2-trinns filtreringssystem

  Virvlende luftstrøm og 2-trinns filtreringssystem

  Den virvlende luftstrømmen til Philips MiniVac holder skitten inne og roterer for å sikre optimal, høy sugeevne og en varig rengjøringsytelse. Filtreringssystemet i to trinn sikrer at skitten ikke slipper ut igjen når den først er inne. Det første filteret blokkerer det meste av skitten, mens det andre foldede filteret fanger de finere støvpartiklene.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i