DVD-spiller med USB

    DVD Video

    DVD-spiller med USB

    Stor på stil, stor på ytelse

    Har størrelse noe å si? Har du noen gang hørt uttrykket "less is more"? Her er DVD-spilleren som gir mer for pengene. Ingen kompliserte innstillinger! Bare et enkelt apparat for omtrent alle plateformater, inkludert digitale fotografier, uten å gå på akkord med bildekvaliteten.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stor på stil, stor på ytelse

  • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

    Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

    Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble PCer, utstyr og elektronisk utstyr for forbrukerelektronikk. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, opp fra 12 Mbps for vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille av.

  • Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

    Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

    Progressive Scan fordobler den vertikale oppløsningen i bildet og gir et merkbart skarpere bilde. I stedet for å vise bildet med oddetallslinjene på skjermen først og deretter bildet med partallslinjene, vises begge samtidig. Et fullstendig bilde skapes umiddelbart med maksimal oppløsning. Ved slike hastigheter oppfatter øyet et skarpere bilde uten linjestruktur.

  • DivX-sertifisert for standard avspilling av DivX-videoer

    DivX-sertifisert for standard avspilling av DivX-videoer

    Med DivX-støtte kan du nyte DivX-kodede videoer i din egen stue. DivX-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW- og DVD-R-plater.

  • 12 bit / 108 MHz videobehandling for skarpe og naturlige bilder

    12 bit / 108 MHz videobehandling for skarpe og naturlige bilder

    12-bit video-DAC er en fremragende digital-til-analog-konverterer som bevarer alle detaljer i den opprinnelige bildekvaliteten. Den viser raffinerte nyanser og jevnere gradering av farger, noe som resulterer i et mer levende og naturlig bilde. Begrensningen til vanlig 10-bit DAC blir enda tydeligere ved bruk av store skjermer og projektorer.

  • 192 kHz / 24 bit lyd-DAC forbedrer analog lyd

    192 kHz / 24 bit lyd-DAC forbedrer analog lyd

    192 kHz sampling sørger for en nøyaktig gjengivelse av de opprinnelige lydbølgene. Sammen med 24-bit oppløsning fanges mer informasjon fra den opprinnelige analoge lydbølgeformen, noe som gir en rikere lydgjengivelse.

  • Spiller CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW

    Spiller CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW

    Spill virtuelt den platen du ønsker – enten CDer, (S)VCDer, DVDer, DVD+R, DVD-R, DVD+RW eller DVD-RW. Opplev den uovertrufne fleksibiliteten og anvendeligheten ved at du kan spille alle platene på én enhet.

  • Analoge og digitale lydutganger av høy kvalitet

    Analoge og digitale lydutganger av høy kvalitet
  • Supertynt design som passer overalt

    Supertynt design som passer overalt
  • Spiller av MP3, WMA og JPEG-bilder fra digitalkamera

    Spill MP3, WMA og JPEG og opplev hvor praktisk og enkelt du kan dele mediefiler på TVen eller hjemmekinoanlegget i stuen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i