Harddisk/DVD-opptaker

  Ta opp og lagre digital-TV

  Harddisk/DVD-opptaker av ypperste kvalitet som gir deg den ultimate A/V-opplevelsen. I tillegg får du GUIDE Plus+. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ta opp og lagre digital-TV

 • Øyeblikkelig repetisjon for direktesendte TV-øyeblikk igjen med ett trykk

  Øyeblikkelig repetisjon for direktesendte TV-øyeblikk igjen med ett trykk

  Med øyeblikkelig repetisjon kan du gjenoppleve magiske filmøyeblikk og utrolige sportsscener – når du vil. Du trenger bare å trykke på en knapp, så spiller harddisken av de siste 30 sekundene igjen. Og vil du hoppe videre bakover, er det bare å trykke på knappen igjen.

 • i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.Link, også kjent som IEEE 1394 og FireWire, overfører alle lyd- og bildesignaler gjennom samme kabel digitalt, uten at kvaliteten på bilde og lyd blir dårligere. Med i.Link digital videoinngang kan du kopiere hjemmevideoer med den opprinnelige digitale bildekvaliteten.

 • 5.1-kanals lydopptak av TV-programmer fra set-top-boks

  Med digital 5.1-kanals lydopptak kan du ta opp – sammen med video – den originale lyden fra digitale flerkanalskilder, for eksempel satellittmottakere for å lagre det på DVD. Disse opptakene kan deretter spilles av i flere kanaler bare på din Philips-opptaker eller i stereo på andre DVD-spillere.

 • Guide Plus+ elektronisk TV-guide på skjermen

  GUIDE Plus+ er en elektronisk programguide – en gratis programoversikt på skjermen som viser hva som skal vises på TV de nærmeste dagene, slik at du kan programmere tidsinnstillingen på DVD-opptakeren med ett enkelt tastetrykk.

 • Direktesendt TV på pause med ett trykk, funksjon som stopper handlingen

  Ta styringen og sett direktesendt TV på pause. Når opptaksfunksjonen er slått på, vil et stort innebygd minne automatisk begynne å ta opp programmet du ser på, slik at du når som helst kan sette det "direktesendte" programmet på pause, velge repetisjon eller lagre det. Hvis du trenger et avbrekk, kan du sette programmet på pause ved å trykke på en knapp og deretter fortsette å se på programmet når det passer deg.

 • FlexTime for å se begynnelsen av filmen mens slutten av filmen blir tatt opp

  Med FlexTime kan du se på et program mens det fremdeles spilles inn, takket være harddiskens ekstreme hastighet.

 • Dual Media tar opp på DVD+-R/RW og DVD+R DL

  Philips DVD-opptakere støtter Dual Media-opptak – muligheten til å gjøre opptak på platetypene DVD+R/RW, DVD-R/RW og DVD+R DL. Uansett hvilke plater du kjøper, vil Philips-opptakeren alltid gi fullstendig kompatible opptak, som kan spilles av på alle DVD-spillere.

 • Digital TV-tuner (DVB-T) for direkte opptak

  Med den integrerte DVB-T-tuneren kan du motta digitale TV-signaler du vil se på eller spille inn. Videosignalet forblir digitalt uten analoge trinn imellom for å bevare den gode bildekvaliteten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i