DVD-opptaker/videospiller

  DVD-opptaker/videospiller

  Ta vare på VHS-kassettene på DVD for alltid

  Vi introduserer alt-i-ett-spilleren som spiller og tar opp på både DVD-plater og VHS-kassetter! Med i.Link kan du nå kopiere dine favorittopptakskassetter fra videokameraet med perfekt digital bilde- og lydkvalitet til DVD.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ta vare på VHS-kassettene på DVD for alltid

 • ShowView for rask og enkel programmering

  ShowView for rask og enkel programmering

  Med ShowView-systemet trenger du bare å programmere videospilleren med et ShowView-nummer – én enkelt kode på opptil ni sifre (vanligvis færre) som står oppgitt ved siden av hvert TV-program i de fleste programoversikter.

 • i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.Link, også kjent som IEEE 1394 og FireWire, overfører alle lyd- og bildesignaler gjennom samme kabel digitalt, uten at kvaliteten på bilde og lyd blir dårligere. Med i.Link digital videoinngang kan du kopiere hjemmevideoer med den opprinnelige digitale bildekvaliteten.

 • Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan fordobler den vertikale oppløsningen i bildet og gir et merkbart skarpere bilde. I stedet for å vise bildet med oddetallslinjene på skjermen først og deretter bildet med partallslinjene, vises begge samtidig. Et fullstendig bilde skapes umiddelbart med maksimal oppløsning. Ved slike hastigheter oppfatter øyet et skarpere bilde uten linjestruktur.

 • VPS/PDC tar opp et TV-program fra begynnelse til slutt

  Med VPS (Video Programming System) og PDC (Program Delivery Control) styrer fjernsynsstasjonen begynnelsen og lengden på programinnspillingen. Det betyr at opptaksenheten slår seg på og av på riktig tidspunkt automatisk, også når programmet du har programmert for innspilling, begynner tidligere eller slutter senere enn ventet.

 • Spill inn opptil 6 timer på en ettlags DVD+R/RW eller DVD-R/RW

  Med 6-timers opptaksmodus, som er tilgjengelig på enkelte DVD-opptakermodeller, kan du spille inn opptil seks timer med video på én ettlags DVD+R/RWl- eller DVD-R/RW-plate.

 • Legger til scenebasert kapittelmarkering via i.LINK

  Smart kapittelinndeling finner sceneskift (tids-/datoendringer) i DV-originalen for å sikre at kapitlene i DVD-kopien stemmer nøyaktig overens med originalen.

 • DVDene kan spilles av på vanlige DVD-spillere og -stasjoner

  DVD-opptakere kan spille av vanlige DVD-videoplater. Det er imidlertid like viktig at DVD+R- og DVD+RW-plater som du spiller inn, kan spilles av på eksisterende DVD-videospillere.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i