DVD-spiller/-opptaker

  DVD-spiller/-opptaker

  Innspilling på den enkle måten

  DVD-opptaker med høy definisjon

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Innspilling på den enkle måten

 • HDMI-digitalutgang for enkel tilkobling med bare én kabel

  HDMI-digitalutgang for enkel tilkobling med bare én kabel

  HDMI står for High Definition Multimedia Interface. Dette er en direkte digital forbindelse som kan overføre både digital HD-video og digital flerkanalslyd. Ved å eliminere konverteringen til analoge signaler får du perfekt bilde- og lydkvalitet, helt uten støy. HDMI er fullstendig bakoverkompatibelt med DVI (Digital Video Interface).

 • Spill inn opptil 12 timer på dobbeltlagsplater

  Spill inn opptil 12 timer på dobbeltlagsplater

  Med 12-timers opptaksmodus, som er tilgjengelig på enkelte DVD-opptaksmodeller, kan du spille inn opptil 12 timer med video på én tolags DVD+R

 • i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.Link, også kjent som IEEE 1394 og FireWire, overfører alle lyd- og bildesignaler gjennom samme kabel digitalt, uten at kvaliteten på bilde og lyd blir dårligere. Med i.Link digital videoinngang kan du kopiere hjemmevideoer med den opprinnelige digitale bildekvaliteten.

 • ShowView for rask og enkel programmering

  ShowView for rask og enkel programmering

  Med ShowView-systemet trenger du bare å programmere videospilleren med et ShowView-nummer – én enkelt kode på opptil ni sifre (vanligvis færre) som står oppgitt ved siden av hvert TV-program i de fleste programoversikter.

 • SmartAlgo for opptakskvalitet og -kompabilitet

  SmartAlgo™ sikrer kvaliteten på opptakene, uavhengig av plateformat og kvalitet. Den har en patentert selvlærende, adaptiv teknologi som velger den beste skrivestrategien for platen som brukes. Dermed gjør den opptakene mer pålitelige, sikrer null feil under opptak og garanterer avspillingskompatibilitet.

 • USB Direct spiller av eller kopierer bilder og musikk fra fastminnestasjoner

  Det er bare å koble enheten til USB-porten på Philips DVD-systemet. Da kan du enten spille av musikk og bilder direkte fra USB, eller du kan velge digital musikk og digitale bilder og ta dem opp fra enheten til en DVD, slik at de kan spilles av senere. Nå kan du dele de beste øyeblikkene med familie og venner.

 • Dual Media tar opp på DVD+-R/RW og DVD+R DL

  Philips DVD-opptakere støtter Dual Media-opptak – muligheten til å gjøre opptak på platetypene DVD+R/RW, DVD-R/RW og DVD+R DL. Uansett hvilke plater du kjøper, vil Philips-opptakeren alltid gi fullstendig kompatible opptak, som kan spilles av på alle DVD-spillere.

 • Spiller MP3, WMA, JPEG, DivX 3.11/4.x/5.x/6

  Når spilleren kan spille flere formater, kan du spille de fleste formater for maksimal lytte- og seeropplevelse, inkludert MP3, WMA, JPEG og det populære DivX digitalmedieformatet. Med DivX-avspilling kan du spille og dele komprimert DivX-videoinnhold med høy kvalitet.

 • VPS/PDC tar opp et TV-program fra begynnelse til slutt

  Med VPS (Video Programming System) og PDC (Program Delivery Control) styrer fjernsynsstasjonen begynnelsen og lengden på programinnspillingen. Det betyr at opptaksenheten slår seg på og av på riktig tidspunkt automatisk, også når programmet du har programmert for innspilling, begynner tidligere eller slutter senere enn ventet.

 • Enkelt grafisk brukergrensesnitt

  Fra et enkelt timeropptak til mer avanserte redigeringsfunksjoner, utforsk alle disse funksjonene med enkelhet. Med dette brukervennlige grafiske grensesnittet kan alle bruke opptakeren. Skjermmenyene er logisk ordnet og enkle å forstå. Veiledende tekst er også tilgjengelig der det er nødvendig.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i