dokkinghøyttaler

  Bluetooth

  dokkinghøyttaler

  Lyd som passer i hjemmet

  Få mer ut av musikk-, spill- og videoopplevelsen nå. Denne dokkinghøyttaleren er smart og elegant og leverer utmerket lyd fra iPod, iPhone eller iPad, samtidig som den er praktisk med et innebygd, oppladbart batteri og Bluetooth-streaming.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lyd som passer i hjemmet

Lidenskap for lyd

 • Ren digital lydbehandlingsteknologi for best mulig lyd

  Ren digital lydbehandlingsteknologi for best mulig lyd

  Avansert ren digital lydbehandlingsteknologi gir enormt overlegen lydytelse sammenlignet med den tradisjonelle analoge lydbehandlingsteknologien man finner i dokkingspillere som bruker en analog lydutgang fra en iPod/iPhone. Ved å bruke iPoden/iPhonens digitale lydutgang og digital behandling i alle deler av prosessen, får man et mye bedre signal-til-støy-forhold. Resultatet er uovertruffen klar lyd i perfekt balanse.

 • SoundCurve for enestående og krystallklar lyd

  SoundCurve for enestående og krystallklar lyd

  Det nøye utformede, kurvede baksidedekselet på denne dokkinghøyttaleren fra Philips har en effektiv, akustisk struktur for lydgjengivelse. Den rene kurven øker stivheten i høyttalerkabinettet, noe som dramatisk reduserer intern resonans og fjerner lydvibrasjon og -forvrenging. Du kan glede deg over enestående og krystallklar lyd fra flotte høyttalere.

 • Dokking av iPod/iPhone, til og med når den er i etuiet

  Dokking av iPod/iPhone, til og med når den er i etuiet

  Den innskyvbare dokkingporten med stilig design passer til alle typer iPod eller iPhone uten behov for spesialadaptere. Den fungerer til og med sammen med de fleste beskyttelsesetuier – bare dokk iPod eller iPhone som den er. Nå kan du virkelig nyte musikken din uten problemer.

 • Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Det store akustiske volumet på 3L, som er tilordnet hver woofer, er plassert perfekt i forhold til nøyaktig justerte basspiper, som sender lyden bakover, for å gi en imponerende og tett bassytelse fra en så kompakt høyttaler. Resultatet er enestående realisme og en oppslukende lydopplevelse.

 • Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Denne gratis appen legger en rekke eksklusive, morsomme funksjoner til på dokkinghøyttaleren. Du kan se værvarsel, klokkeslett og til og med bruke favorittbildene dine som bakgrunn. Med DockStudio kan du også lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Flere oppdateringer til skallstiler og nye funksjoner kommer snart.

 • Flott utseende med eller uten dokking av iPod/iPhone

  Sett iPod eller iPhone i dokkingstasjonen, og Fidelio-dokkinghøyttaleren ser bra ut. Ta av enheten, og den er fortsatt en skjønn, liten sak. I motsetning til andre dokkingstasjoner er denne utformet for å se flott ut, uansett om det står en enhet i dokkingstasjonen eller ikke. Med denne elegante dokkingstasjonen vil folk kaste et ekstra blikk på hyllen eller skrivebordet.

 • Optimalt akustisk volum som samsvarer med høyttalerkravene

  Smart lyddesign gir deg den beste mulige bassgjengivelsen. Det akustiske volumet som er tilordnet hver mellomtonedriver, passer perfekt til dens akustiske krav. Lave toner gjengis som dype og tette, noe som gir en sterk og fyldig bass.

 • Flotte spillelydeffekter via Bluetooth

  Spillopplevelsen er aldri komplett uten fantastiske lydeffekter. Nå kan spillene dine fra smarttelefonen eller andre håndholdte enheter bli enda mer spennende, takket være dokkinghøyttaleren fra Philips som gir drønn til lyden. Hør alle lyder klart og høyt, og ta opplevelsen til et helt nytt nivå. Dette kan du i tillegg gjøre på en svært enkel måte via Bluetooth. Bare gi den bærbare enheten og dokkinghøyttaleren en trådløs Bluetooth-forbindelse, og spill i vei.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i