Trådløs høyttaler med AirPlay

  Omgi deg selv med naturlig og omsluttende lyd

  Fyll hele rommet med herlig naturlig og omsluttende lyd. Denne trådløse Philips Fidelio SoundRing-høyttaleren bringer musikken trådløst fra iPod Touch, iPhone, iPad og iTunes på datamaskinen og ut i hele rommet.

 • Omgi deg selv med naturlig og omsluttende lyd

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio Trådløs høyttaler med AirPlay

Omgi deg selv med naturlig og omsluttende lyd

Lidenskap for lyd

 • SoundRing gir naturlig og omsluttende lyd

  SoundRing gir naturlig og omsluttende lyd

  SoundRing gir lyd med et annerledes preg til hjemmet. Den er konstruert for å fylle rommet ditt fullstendig med utmerket lyd, og består av et sentralt basslydrør og fire HD-drivere – to som sender lyden forover og to til siden. Driverne som sender lyden forover gir krystallklar og detaljert lyd, slik at du får full lyduttelling. Høyttalerne som sender lyden til siden og det sentrale basslydrøret arbeider sammen for å gi fremragende naturlig og omsluttende lyd i alle retninger. Resultatet er en uslåelig lydopplevelse som fyller rommet, slik at du kan nyte den hvor som helst i rommet.

 • Stream musikk med trådløs AirPlay-teknologi

  Med AirPlay kan du streame hele musikksamlingen din i iTunes til Fidelio-dokkingstasjonene. Den spiller trådløst av fra iTunes-programmet på datamaskinen, iPhone, iPad eller iPod Touch, til en hvilken som helst høyttaler i hjemmet som har AirPlay aktivert. Du trenger bare å sørge for at høyttalerne dine er koblet til Wi-Fi-nettverket. AirPlay gjør også at du kan spille av på alle høyttalerne i alle rommene samtidig. La favorittsangene dine følge deg uansett hvilket rom du går inn i.

 • FullSound beriker musikken med fyldigere bass og klarhet

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter soniske detaljer nøyaktig i komprimert musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Oppdag og del musikk og andre funksjoner via den kostnadsfrie Fidelio-appen

  Den kostnadsfrie Philips Fidelio-appen gir deg mange kule og eksklusive funksjoner til Fidelioen din. Du kan lytte til radioprogrammene du liker best, oppdage ny musikk via tusenvis av Internett-radiostasjoner over hele verden, bla gjennom musikksamlingen din og dele det du lytter til, med venner via Facebook og Twitter. Med ett knappetrykk er detaljert sanginformasjon tilgjengelig for alle musikkfiler, eller umiddelbar sangkringkasting via radiostasjoner. I klokkemodus kan du stille inn flere tilpassede musikkalarmer og få oppdaterte værmeldinger. Last den ned fra App Store og finn ut mer.

 • Spill av og lad iPod/iPhone/iPad samtidig

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPod/iPhone/iPad. Med dokkingstasjonen kan du koble den bærbare enheten direkte til Philips-systemet, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod/iPhone/iPad mens den spiller sangene, slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at batteriet til den bærbare spilleren blir tomt. Systemet lader automatisk den bærbare enheten når den står i dokkingstasjonen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i