Fidelio

  Philips Fidelio

  SoundRing trådløs høyttaler

  Omgi deg selv med naturlig og omsluttende lyd

  Fyll hele rommet med herlig naturlig og omsluttende lyd. Denne trådløse Philips Fidelio DS3800W/10 SoundRing-høyttaleren bringer musikken trådløst fra iPod Touch, iPhone, iPad og iTunes på datamaskinen og ut i hele rommet. Se alle fordeler

 • Omgi deg selv med naturlig og omsluttende lyd

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio SoundRing trådløs høyttaler

med AirPlay DS3800W/10 Finn lignende produkter

Omgi deg selv med naturlig og omsluttende lyd

Lidenskap for lyd

 • SoundRing for total lyd fra en kompakt enhet

  SoundRing for total lyd fra en kompakt enhet

  En virkelig karakteristisk design og konstruert for å gi lyd som fyller rommet. Det består av et sentralplassert bassrør og fire HD-drivere – to fremoverrettede og to siderettede drivere drevet av neodymmagneter for å utstråle radiofrekvent lyd i alle retninger, noe som gir et flott klarhet i hele rommet.

 • FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  Philips' egenutviklede FullSound-teknologi bruker siste generasjon digital signalbehandling for å gi en fullstendig nøyaktig gjengivelse av musikken. Musikkinnholdet blir dynamisk analysert og optimalisert slik at du får oppleve musikk med fantastiske detaljer og varme.

 • Stream musikk med trådløs AirPlay-teknologi

  Stream musikk med trådløs AirPlay-teknologi

  Med AirPlay kan du streame hele musikksamlingen din i iTunes til Philips Fidelio-dokkingstasjonene. Den spiller trådløst av fra iTunes-programmet på datamaskinen, iPhone, iPad eller iPod Touch, til en hvilken som helst høyttaler i hjemmet som har AirPlay aktivert. Du trenger bare å sørge for at høyttalerne dine er koblet til Wi-Fi-nettverket. AirPlay gjør også at du kan spille av på alle høyttalerne i alle rommene samtidig. La favorittsangene dine følge deg uansett hvilket rom du går inn i.

 • SoundStudio-app for full kontroll over lydinnstillinger

  SoundStudio-app for full kontroll over lydinnstillinger

  Hør på musikken akkurat slik du vil ha den nå. SoundStudio gir deg kraften fra musikken i hendene dine. Det gjør at du kan endre alle aspektene ved lyden med iPhone og intuitive og enkle kontroller. Nå kan du finjustere, skreddersy og lage din egen lydopplevelse og gi nytt liv til favorittsangene dine. SoundStudio gjør også at du kan lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden, noe som utvider musikkopplevelsen din enda mer.

 • Spill av og lad iPod/iPhone/iPad via USB-porten

  Spill av og lad iPod/iPhone/iPad via USB-porten

  Denne høyttaleren leveres med en USB-port, slik at du kan du enkelt kan lade iPod, iPhone, iPad. Bare koble Apple-enheten til på baksiden av høyttaleren med USB-kabelen. Du kan spille av all musikk fra Apple-enheten mens den står til lading.

 • AUX-inngang for enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  AUX-inngang for enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  Tilkoblingen til AUX-inngangen gjør det mulig med direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. I tillegg til at du kan kose deg med favorittmusikken i den overlegne lydkvaliteten du får fra høyttaleren, er tilkoblingen til AUX-inngangen også svært praktisk siden du bare trenger å plugge den bærbare MP3-spilleren til høyttaleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i