dokkinghøyttaler

  Lyd som passer til hjemmet for iPod/iPhone/iPad

  Dokkinghøyttaleren DS1600 spiller av og lader alle iPod/iPhone/iPad med Philips DualDock via Lightning-kontakten og 30-pinners kontakten. Du får fyldig lyd, og den har en USB-port som gjør det mulig å lade en annen mobil enhet for ekstra allsidighet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

dokkinghøyttaler

DualDock, for iPod/iPhone/iPad, USB-port for lading, 8 W DS1600/12 Finn lignende produkter

Lyd som passer til hjemmet for iPod/iPhone/iPad

 • DualDock for å lade og spille av Apple-enheter (Lightning og 30-pinners)

  DualDock for å lade og spille av Apple-enheter (Lightning og 30-pinners)

  Den nyskapende Philips DualDock med Lightning- og 30-pinners kontakt kan lade og spille av alle Apple-enheter. Den er laget både med tanke på et stilig utseende og enkel funksjonalitet, og du kan veksle mellom kontaktene på et blunk. Nyt favorittlåtene dine uansett hvilken Apple-enhet du vil bruke.

 • Lad en ekstra mobil enhet via USB-port

  Lad en ekstra mobil enhet via USB-port

  Denne høyttaleren er ekstra brukervennlig med USB-porten som lader en ekstra mobil enhet, selv når iPod/iPhone er i dokkingstasjonen.

 • Gratis ClockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Gratis ClockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Denne gratis appen legger en rekke eksklusive, morsomme funksjoner til på dokkinghøyttaleren. Du kan se værvarsel, klokkeslett og til og med bruke favorittbildene dine som bakgrunn. Med ClockStudio kan du også lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Flere oppdateringer til skallstiler og nye funksjoner kommer snart.

 • Lyd inn for bærbar avspilling av musikk

  Lyd inn for bærbar avspilling av musikk

  Lyd inn-koblingen gir direkte avspilling av Lyd inn-innhold fra bærbare mediespillere. Du kan nyte favorittmusikken med uovertruffen lydkvalitet fra lydsystemet, og i tillegg er Lyd inn-koblingen også utrolig nyttig siden alt du trenger å gjøre, er å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet.

 • Automatisk synkronisering av klokke eller dato når den er i dokkingstasjonen

  Dokkingstasjonen synkroniserer klokken eller datoen automatisk når iPod/iPhone/iPad er i dokkingstasjonen. Bare trykk på en knapp for å veksle mellom visning av klokke og dato.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i