Vegglader

  Lad opp iPad, iPhone eller iPod

  Bruk den kompakte og praktiske laderen med sammenleggbar kontakt til å lade iPad, iPhone eller iPod fra et hvilket som helst vegguttak. Den gir mer effekt, noe som gjør at enheten blir fulladet raskere. Bruk kabelen som følger med, til å synkronisere med iTunes og lade via datamaskinen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lad opp iPad, iPhone eller iPod

med en kompakt USB-lader og synkroniseringskabel

 • Sammenleggbar kontakt for kompakt oppbevaring

  Sammenleggbar kontakt for kompakt oppbevaring

  Med denne veggladeren kan du enkelt legge sammen kontakten – kompakt oppbevaring og praktisk når du reiser.

 • Gir mer kraft for raskere lading

  Gir mer kraft for raskere lading

  Det er ingen grunn til å sitte og vente på at enheten skal lade ferdig. Denne laderen har en sterkere strømutgang, noe som gjør at enheten din blir fulladet raskere enn når du bruker vanlige og mindre kraftfulle ladere.

 • En god ekstrakabel som er praktisk å ha i bakhånd

  30-pinner-til-USB-kabelen som følger med, brukes for synkronisering av iPhone eller iPod med iTunes, og for lading via datamaskin eller USB-lader. Ta den med deg, ha den på skrivebordet, eller erstatt kabelen du har mistet, slik at du kan koble til og lade når du trenger det.

 • Praktisk USB-lader som gjør at du kan lade fra et hvilket som helst vegguttak

  Den kompakte veggladeren kan kobles til et hvilket som helst vegguttak og til enheten din via USB for enkel og praktisk lading i hjemmet, på kontoret eller på reise.

 • Fungerer med USB-baserte enheter

  Universalenheten har en USB-kontakt for bruk med den USB-baserte enheten din via enhetens USB-kabel som du allerede har, eller som du kan kjøpe separat.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i