Støtbeskyttende silikonveske

  Støtbeskyttende silikonveske

  Beskyttelse og antiskli

  Silikonvesken inneholder Philips EdgeDefense-støtdemperdesign som forbedrer grepet og støtbeskyttelsen, samtidig som du har trykktilgang til enhetskontrollene. Det innvendige ShockStop-mønsteret har også en støtdempende effekt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Støtbeskyttende silikonveske

for iPod touch 4G DLA4244/10 Finn lignende produkter

Beskyttelse og antiskli

for bedre støtdemping

 • Tilgang til alle kontroller og dokkingkontakt

  Åpningene i denne vesken gir god tilgang til alle kontroller og dokkingkontakten. På den måten kan du bruke enheten mens den er beskyttet i vesken.

 • Surface Shield-skjermbeskytter følger med

  Surface Shield som følger med, gir et usynlig lag av beskyttelse på enhetens skjerm ved hjelp av statisk feste. På den måten er den enkel å bruke og fjerne uten at den legger igjen limrester.

 • Støtabsorberende veske som også gir godt grep

  Denne vesken er laget av termoplastisk polyuretan, en elastomer med høy ytelse, som gir både godt grep og støtabsorpsjon i én enestående veske.

 • Silikon gir grep og beskyttelse

  Denne vesken er laget av myk silikon som gir et gripelag på spilleren, samtidig som den også beskytter enheten mot normal slitasje.

 • Tildekte knapper som kan trykkes på gjennom beskyttelsen

  Veskematerialet dekker volumknappene, og de kan fremdeles trykkes på samtidig som enheten beskyttes.

 • Absorberer støt for å beskytte sårbare kanter

  EdgeDefense beskytter kantene på enheten – der hvor de fleste støtskader oppstår. EdgeDefense er laget av fleksibelt og forsterket materiale, er formet som en patron og demper støt på det stedet der den er sterkest.

 • Den mønstrede konstruksjonen motvirker vibrasjoner og er støtdempende

  ShockStop beskytter enheter med en tresidig konstruksjon som er støtdempende. I motsetning til en solid overflate som kan videreføre vibrasjoner, har det segmenterte ShockShock-overflatemønsteret evnen til å stanse vibrasjoner.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i