underholdningssystem med dokkingstasjon

  underholdningssystem med dokkingstasjon

  Nyt iPod-musikken høyt med flott lyd

  Nyt videoene slik de skal nytes, ganske enkelt ved å rotere iPoden fra stående til liggende stilling på Philips DC910 underholdningssystem med dokkingstasjon. I tillegg gir de doble wOOx-høyttalerne musikken en dyp, kraftig bass – fra alle kilder. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

underholdningssystem med dokkingstasjon

Roterende dokking, USB- og SD-kortspor DC910/12 Finn lignende produkter

Nyt iPod-musikken høyt med flott lyd

med wOOx-høyttalere

 • Plasser iPod touch i stående eller liggende retning

  Plasser iPod touch i stående eller liggende retning

  Akselerometeret i iPod touch endrer automatisk måten innholdet vises på. Hvis du roterer iPod touch fra stående til liggende eller omvendt, veksler visningen av innholdet på skjermen. Denne integrerte dokkingstasjonen for iPod på Philips-systemet er spesialdesignet for å passe til denne funksjonen – du kan endre visningsretningen for dokkingstasjonen, slik at du enkelt kan se på en webside, et bilde eller et videoklipp i riktig sideforhold på skjermen til iPod touch.

 • Doble wOOx-høyttalere for forbedret bassopplevelse

  Doble wOOx-høyttalere for forbedret bassopplevelse

  wOOx-teknologien gir en overlegen basslyd ved å slippe gjennom og forsterke lavfrekvensbass, og gir en betydelig forbedret bass- og lydopplevelse.

 • Spill av og lad iPod samtidig

  Spill av og lad iPod samtidig

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPod'en. Med dokkingstasjonen kan du koble iPod'en direkte til dokking-underholdningssystemet, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod'en mens den spiller sangene slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at iPod-batteriet blir tomt. Bruk fjernkontrollen til å navigere, velge og spille av musikken som er lagret på iPod'en. Underholdningssystemet med dokkingstasjon lader automatisk iPod'en når den står i dokkingstasjonen.

 • USB Direct og SD-/MMC-kortspor for MP3-/WMA-musikkavspilling

  USB Direct og SD-/MMC-kortspor for MP3-/WMA-musikkavspilling

  Takket være fullstendig filoverførbarhet kan du glede deg over hvor praktisk og morsomt det er å få tilgang til mer digital musikk via de innebygde USB Direct- og SD-/MMC-kortsporene. Det er bare å koble enheten til USB-porten eller sette inn minnekortet i SD-/MMC-kortsporet på Philips-musikksystemet, og den digitale musikken og de digitale bildene spilles av direkte fra enheten. Nå kan du dele favorittøyeblikkene din med familie og venner.

 • Stilig slank design med valgfritt bordstativ eller veggmontering

  Stilig slank design med valgfritt bordstativ eller veggmontering

  Philips-lydsystemet er den perfekte kombinasjonen av en slank og allsidig design, og det er smart utformet for å passe inn i stuen. Basen til lydsystemet er et stativ, slik at du kan plassere systemet sikkert og pent på en hylle eller i et skap. Hvis det er montert på veggen, er det like fleksibelt som det frittstående stativet.

 • Alt-i-ett-fjernkontroll for systemet og iPoden

  Alt-i-ett-fjernkontroll for systemet og iPoden

  Med Philips' alt-i-ett fjernkontroll kan du nå enkelt navigere i både Philips-musikksystemet og iPod'en gjennom hundrevis av sanger med ett trykk på fjernkontrollen. Naviger raskt, men enkelt, gjennom hundrevis av filer ved å vise informasjon sortert etter spilleliste, album, artist, sjanger eller spor. Dette gjør det mulig å bruke én hånd, og det garanterer en unik brukeropplevelse.

 • Digital FM-stasjonssøking med forvalg

  Digital FM-stasjonssøking med forvalg

  Med digital FM-radio får du ekstra musikkvalg for musikksamlingen på Philips-lydsystemet. Still inn stasjonen du vil ha som forvalg, trykk på og hold inne forvalgknappen for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • 30 W RMS total utgangseffekt

  30 W RMS total utgangseffekt
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i