Underholdningssystem med dokkingstasjon

  Underholdningssystem med dokkingstasjon

  Dokk og spill den digitale musikken høyt

  Sett musikken fri og nyt den i suveren lydgjengivelse sammen med venner. Bare sett iPoden i den elegante og kompakte dokkingstasjonen DC199 – som gir dynamisk lyd og viktige funksjoner slik at du kan nyte musikken akkurat slik du liker det. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Underholdningssystem med dokkingstasjon

USB Direct, Digital FM-tuner DC199/12 Finn lignende produkter

Dokk og spill den digitale musikken høyt

 • Spill av og lad iPod samtidig

  Spill av og lad iPod samtidig

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPod'en. Med dokkingstasjonen kan du koble iPod'en direkte til dokking-underholdningssystemet, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod'en mens den spiller sangene slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at iPod-batteriet blir tomt. Bruk fjernkontrollen til å navigere, velge og spille av musikken som er lagret på iPod'en. Underholdningssystemet med dokkingstasjon lader automatisk iPod'en når den står i dokkingstasjonen.

 • Spill MP3-/WMA-musikk direkte fra dine bærbare USB-enheter

  Spill MP3-/WMA-musikk direkte fra dine bærbare USB-enheter

  Det er bare å koble enheten til USB-porten på Philips Hi-Fi-systemet. Den digitale musikken spilles direkte fra enheten. Nå kan du dele de beste øyeblikkene med familie og venner.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Funksjoner for vekkerklokke og Sleep Timer

  Funksjoner for vekkerklokke og Sleep Timer

  Mange vekkerklokker har mange forskjellige alarmvalg. Philips' klokkeradio vekker deg med radio eller en tradisjonell alarmlyd. Med Sleep Timer-funksjonen kan du programmere ønsket tidsperiode på musikken, slik at den samsvarer med hvor lang tid du pleier å bruke for å sovne. Uansett hvilke vekkerklokkebehov du har, enten det er en morgenalarm som har en fast tone, eller det er å lytte til favorittmusikken din når du skal sove – denne klokkeradioen har alt.

 • Digital søking for forhåndsinnstilling av radiostasjoner

  Digital søking for forhåndsinnstilling av radiostasjoner
 • 4" woofere som gir forbedret bass og utvidet lydspekter

  4" woofere som gir forbedret bass og utvidet lydspekter
 • Én fjernkontroll for systemet og iPoden

  Én fjernkontroll for systemet og iPoden
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i