underholdningssystem med dokkingstasjon

Spiller av CD og CD-R/RW DC1010/12 Finn lignende produkter
 • Nyt iPod- og CD-musikk høyt hvor som helst

  underholdningssystem med dokkingstasjon

  DC1010/12 Finn lignende produkter

  Spill musikk fra iPoden og CDene høyt og med stolthet. Det stilige dokkingunderholdningssystemet fra Philips DC1010 kan skryte av et fulltone høyttalersystem forbedret med kraftig dynamisk bassforsterkning – perfekt for å skru opp volumet hvor som helst. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Nyt iPod- og CD-musikk høyt hvor som helst

 • Spill av og lad iPod samtidig

  Spill av og lad iPod samtidig

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPod'en. Med dokkingstasjonen kan du koble iPod'en direkte til dokking-underholdningssystemet, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod'en mens den spiller sangene slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at iPod-batteriet blir tomt. Bruk fjernkontrollen til å navigere, velge og spille av musikken som er lagret på iPod'en. Underholdningssystemet med dokkingstasjon lader automatisk iPod'en når den står i dokkingstasjonen.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Spill CD, CD-R og CD-RW

  Spill CD, CD-R og CD-RW

  Philips er kjent for å lage produkter som er kompatible med mange plater som er tilgjengelige på markedet. Med dette lydsystemet kan du glede deg over musikk fra CD, CD-R og CD-RW. Én CD kan inneholde opptil 10 timer med musikk. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betyr at lydsystemet kan spille av både CD-Recordable-plater (CD-R) og CD-Rewritable-plater (CD-RW). CD-R-plater kan du ta opp på én gang, og deretter kan de spilles på alle CD-spillere, mens CD-RW-plater kan du ta opp på flere ganger, og de kan bare spilles av på kompatible CD-spillere.

 • AM/FM-tuner for en god radioopplevelse

  AM/FM-tuner for en god radioopplevelse
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i