basestasjon for trådløs ADSL

  Del den oppkoblede opplevelsen hjemme

  En CPWBS054 trådløs basestasjon er nøkkelen til et sikkert, pålitelig og raskt trådløst nettverk Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Del den oppkoblede opplevelsen hjemme

Hjertet i det trådløse nettverket

 • Programvaren hjelper deg å installere enheten på 3 minutter

  Installeringsveiviseren går gjennom prosessen trinn for trinn og gjør det mulig for nybegynnere på PC å installere avansert utstyr

 • Med UPnP kan flere enheter kommunisere med hverandre

  UPnP (Universal Plug and Play) er en nettverksprotokoll som gjør at flere enheter kan kommunisere med hverandre. Enheter som kan spille av bestemt innhold (bilder, lyd- eller videofiler), kan gjøre seg selv kjent på nettverket og knytte seg til datalagre som inneholder disse filene. En fil kan deretter utveksles for en god, sømløs underholdningsopplevelse.

 • Hastighet på 54 Megabit per sekund

  Hastigheten 54 Mbps (802.11g) er en Wi-Fi-standard 802.11g som gir en kraftig datahastighet på 54 megabit per sekund. Den opererer også i 2,4 GHz-frekvensbåndet og bruker en annen radioteknologi for å forsterke den totale båndbredden.

 • Kan kobles til alle Wi-Fi-enheter

  Wi-Fi-sertifisering gjør at du kan kommunisere med alle andre Wi-Fi-produkter. Wi-Fi-komitéen består av Philips, Microsoft, IBM, Dell og noen andre som setter bransjestandarder.

 • Kan oppgraderes på Internett for å holde produktet anvendelig

  Nye funksjoner og medieformater som lastes ned automatisk over Internett via en bredbåndsforbindelse og direkte til enheten.

 • Beskyttelse med høyt sikkerhetsnivå

  Trådløs sikkerhet fra Wi-Fi. I noen tilfeller kan WAP, WEP eller Tkip være det eneste du trenger for å beskytte trådløse data. WEP er tilgjengelig i krypteringsmodiene 40-bit (også kalt 64-bit) eller i 108-bit (også kalt 128-bit). Siden 108-bit kryptering gir en lengre algoritme som det tar lengre tid å dekode, kan den gi bedre sikkerhet enn enkel 40-bit (64-bit) kryptering.

 • Trådløs RF-kommunikasjon basert på en åpen IEEE802.11-standard

  WiFi-standarden betyr at det ikke er behov for ledninger mellom PC-enheter, eksternt datautstyr og lyd- og videoutstyr som er plassert i ulike rom.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i