Lyd- og bildesystem for bil

15, 7 cm (6, 2") berøringsskjerm, Bluetooth CED1900BT/12 Finn lignende produkter
  • Se på musikkvideoer i bilen

    Lyd- og bildesystem for bil

    CED1900BT/12 Finn lignende produkter

    Philips CED1900BT har 6,2" fargeskjerm for avspilling av videoer og bilder, slik at du får den ultimate underholdningsopplevelsen i bilen. Du kan glede deg over film og musikk fra flere kilder, samtidig som du aldri går glipp av en samtale, takket være den innebygde Bluetooth®-mottakeren. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Se på musikkvideoer i bilen

Lidenskap for lyd

  • Musikksone for justerbare favorittsteder

    Musikksone for justerbare favorittsteder

    Philips' nyskapende musikksoneteknologi lar fører og passasjerer nyte sin musikk med mer livaktige romeffekt, akkurat som artisten hadde tenkt at den skulle høres. Brukere kan enkelt bytte musikklyttingssonene fra føreren til passasjerene og tilbake igjen for å få best mulig lydfokus i bilen. En dedikert sonekontrollknapp gir tre forhåndsdefinerte innstillinger – venstre, høyre og front (og alle) – slik at du best mulig kan dekke lyttebehovene dine enkelt og dynamisk, alene eller sammen med passasjerene dine.

  • Spill av DVD-, DVD+/-R-, DVD+/-RW-, (S)VCD-, DivX®- og MPEG4-filmer

    Spill av DVD-, DVD+/-R-, DVD+/-RW-, (S)VCD-, DivX®- og MPEG4-filmer

    Philips-spilleren er kompatibel med de fleste DVDer og CDer som er tilgjengelige på markedet. DVD+/-R kan ta begge de vanlige opptakbare DVD-formatene, og DVD+/-RW er kompatibel med begge de vanlige overskrivbare platetypene. Kvaliteten på en SVCD (Super VideoCD) gir et mye skarpere bilde enn en VCD på grunn av den høyere oppløsningen. MPEG4 er lagd for å levere video av DVD-kvalitet (MPEG-2) ved lavere datahastigheter og mindre filstørrelser. DivX-kodeken er en avansert MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi for å komprimere digital video samtidig som en høy bildekvalitet beholdes.

  • MAX-lyd for umiddelbar kraft

    MAX-lyd for umiddelbar kraft

    MAX-lydteknologi gir en umiddelbar forsterking av bassen og diskanten, maksimerer volumytelsen og gir en imponerende lydopplevelse med bare ett tastetrykk. De avanserte elektroniske kretsene kalibrerer de eksisterende lyd- og voluminnstillingene, og forsterker umiddelbart bass, diskant og volum mer enn opprinnelig maksimalt nivå uten forvrengning. Både lydspekteret og volumet blir merkbart forsterket med en potent lydforsterkning som gjør at musikken kommer til sin rett.

  • Innebygd Bluetooth-mottaker for ringing og musikk-streaming

    Innebygd Bluetooth-mottaker for ringing og musikk-streaming

    Den håndfrie Bluetooth-funksjonen lar deg bruke mobiltelefonen trygt mens du kjører, og du trenger ikke å gå glipp av noen viktige anrop. Med den innebygde Bluetooth®-mottakeren kan du også enkelt streame musikkfiler fra telefonen til bilens underholdningssystem.

  • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken din

    FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken din

    Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig lyddetaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve virkelig omsluttende musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

  • USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

    USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

    Med USB Direct-modusen er det bare å koble USB-enheten til USB-porten på Philips-enheten, så vil den digitale musikken spilles av direkte fra Philips-enheten.

  • Perfect-fit 2.0 DIN-chassisdesign

    Perfect-fit 2.0 DIN-chassisdesign.

  • Display med høy oppløsning med WVGA LCD-panel

    Philips CarStudio bil-AV-system med display med høy oppløsning har et WVGA (800 x 480 piksler) LCD-panel. Displayet er klart og lyst og gir svært skarp visning av det smarte brukergrensesnittet og av videoavspilling fra ulike multimediekilder, inkludert DVD. Det er også flott for å se på lysbildevisninger av favorittbildene dine. Det følger med et utvalg av forskjellige bakgrunner og fargetemaer som lar deg skape en bedre fargetone i bilen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i