Saeco

  Philips Saeco

  Patron til Brita Intenza+-vannfilter

  Rent vann for kaffe med bedre smak

  Den innovative patronen til BRITA INTENZA+-vannfilteret er utviklet for å beskytte Philips Saeco-espressomaskinen mot kalkavleiringer. Den filtrerer vannet, og kaffen får en intens aroma og en ren smak. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 199,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saeco Patron til Brita Intenza+-vannfilter

for Saeco-espressomaskiner, Gir bedre kaffesmak, Beskytter mot kalkavleiringer, Bytt annenhver måned CA6702/00 Finn lignende produkter

Rent vann for kaffe med bedre smak

Filtrert vann som sørger for en intens aroma

 • Filtrert vann som sørger for en fyldigere kaffearoma

  Filtrert vann som sørger for en fyldigere kaffearoma

  Vann er en viktig ingrediens i hver eneste kopp med espresso, og for at du skal få kaffe med den beste smaken – må du filtrere den på en profesjonell måte. Derfor kan alle Saeco-espressomaskiner valgfritt utstyres med det nyskapende INTENZA+-vannfilteret som vi har utviklet i samarbeid med BRITA, verdensledende innen vannfiltre til husholdningen. Du trenger bare angi vannets hardhetsnivå i området der du bor, og den avanserte teknologien tar seg av resten. Hva blir så resultatet? Ideelle vannbetingelser for espressoer med en intens aroma.

 • Justerbare vannfilterinnstillinger

  Justerbare vannfilterinnstillinger

  Vannfilterinnstillingene kan justeres til hvor hardt vannet er der du bor. Du trenger bare å vri på justeringsringen på Intenza+-vannfilteret. Still den inn på A for bløtt vann, B for middels hardt vann (fabrikkinnstillingen) eller C for hardt vann. Dette vil sørge for en optimal beskyttelse mot kalkavleiringer, og for en best mulig smak.

 • Renere vann forlenger levetiden til espressomaskinen

  Renere vann forlenger levetiden til espressomaskinen

  Vannfilteret forlenger levetiden til espressomaskinen og gjør at du kan nyte kaffe av beste kvalitet lenger.

 • Bytt annenhver måned

  Bytt annenhver måned

  Det er viktig å bytte patronen regelmessig, slik at du får optimal smak på kaffen og beskyttelse av kaffemaskinen. Bytt patronen annenhver måned.

 • En mer effektiv trakteprosess

  Vannfilteret sikrer en jevn traktetemperatur og et jevnt trykk under trakteprosessen. Dette forbedrer ytelsen til espressomaskinen.

 • Beskytter systemet mot kalkavleiringer

  INTENZA+-vannfilteret beskytter maskinen din mot kalkavleiringer fra springvannet, noe som påvirker kaffesmaken og -aromaen.

 • Click&Go-system

  Patronen til vannfilteret er enkel å klikke på plass i vannbeholderen, og er klar til bruk på mindre enn 30 sekunder.

 • Kompatibel med alle Saeco-apparatene, unntatt Saeco Vienna

  Kompatibel med: A modo mio Lavazza, Exprelia, Incanto Base / de luxe, Intellia, Nina manual, Odea, Poemia manual, Primea, Royal Old & 2011, Syntia (alle), Talea (alle), Xeasy 2011, Xelsis, Xsmall, Gaggia Accademia, Gaggia Unica, Gaggia Platinum, Gaggia Brera, My Coffee Spidem.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i