Fidelio

Philips Fidelio

trådløse studiohøyttalere

  Philips Fidelio

  trådløse studiohøyttalere

  Trådløse stereohøyttalere

  Opplev massiv hi-fi-lyd og utrolig bassgjengivelse med disse100 W studiohøyttalerne. Stream musikk trådløst via Bluetooth® med aptX® og AAC. Førsteklasses utførelse som passer inn i stilige interiør. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio trådløse studiohøyttalere

Bluetooth® aptX, AAC og NFC, Digital-in, Analog-in, USB-port for lading, 100W maks. BTS7000/10 Finn lignende produkter

Trådløse stereohøyttalere

 • Domediskanthøyttaler i silke gir krystallklar lyd

  Domediskanthøyttaler i silke gir krystallklar lyd

  Domediskanthøyttaleren har en membran som er laget av silke, et materiale som er overlegent alle andre som brukes i vanlige diskanthøyttalere. Silkematerialet som brukes i diskanthøyttaleren, har overlegne lyddempingsegenskaper, og det myke stoffet sørger for minimal akustisk brytning. Som et resultat er lyden som produseres av en domediskanthøyttaler i silke, jevn, varm og med et bredt spekter.

 • Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital, verdens ledende standarder for digital flerkanalslyd, etterligner ørets naturlige måte å behandle lyd på, og du får dermed en enestående, romlig og realistisk surround-lyd.

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte kontroller for Jazz, Rock, Pop og Classic, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • Overflate i ekte tre for moderne hjemmeinnredning

  Overflate i ekte tre for moderne hjemmeinnredning

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i