trådløs bærbar høyttaler

  Spin360max

  Plasser høyttaleren hvor du vil, fordi 360-graders lyd gir utrolig lyd i alle retninger. Den har ekstra lang batterilevetid for musikkavspilling i et halvt døgn. Høyttaleren kan også lade telefonen din. Takket være Bluetooth Multipair kan du raskt bytte mellom musikk fra to enheter. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

trådløs bærbar høyttaler

Bluetooth®, Sprutsikker, Strømbank, 16 W, oppladbart batteri BT7700B/00 Finn lignende produkter

Spin360max

Massiv og kraftig lyd i alle retninger

 • To høyttalerdrivere og passive elementer gir omsluttende lyd

  To høyttalerdrivere og passive elementer gir omsluttende lyd

  To 1,75" neodymhøyttalerdrivere gir naturlig, tydelig og balansert lyd mens to motstående passive elementer utvider og forsterker bassen. Fulltone høyttalerdrivere foran og bak gir jevn 360-graders lyd, noe som gjør det mulig å få den samme lydkvaliteten uansett hvilken vei høyttaleren vender.

 • Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Avansert lydbehandlingsteknologi forbedrer gjengivelsen av musikken slik at hver note resonerer med glassklar presisjon, og hver pause blir gjengitt i urørt stillhet. Den digitale lydbehandlingsteknologien fra Philips gjør ytelsen fra de kompakte høyttalerboksene best mulig, og gir lyd som er klar, detaljert og kraftig uten forvrenging.

 • Sprutsikker design er ideell for bruk i våte forhold

  Sprutsikker design er ideell for bruk i våte forhold

  En lett vanntett design gjør at høyttaleren er ideell for dusjen, kjøkkenet, i nærheten av svømmebassenget eller på en regnværsdag, slik at du kan lytte til musikk hvor du vil.

 • Opptil 12 timer musikkspilletid

  Opptil 12 timer musikkspilletid

  Spill av musikk høyt når som helst og hvor som helst med innebygd, oppladbart batteri som varer i opptil 12 timer. Lytt til musikk uten å bekymre deg over ledningsrot og det å finne en stikkontakt. Få fullstendig bevegelsesfrihet og ha nok batterikapasitet til et halvt døgn.

 • Høyttaleren kan også brukes til å lade smarttelefonen

  Høyttaleren kan også brukes til å lade smarttelefonen

  Høyttaleren fungerer også som en strømbank. Hvis smarttelefonen eller nettbrettet går tomt for batteri, kan du bruke batteriet inni høyttaleren til å lade dem opp via USB-kabelen.

 • Bytt musikk umiddelbart mellom to enheter med MULTIPAIR

  Bytt musikk umiddelbart mellom to enheter med MULTIPAIR

  Par med to smartenheter samtidig slik at du kan streame musikk fra hvilken som helst enhet du vil, uten at du må slå av og på paringen. Hvis du vil spille en sang på en annen enhet, setter du sangen på pause på den opprinnelige enheten først, og spill av den nye sangen på den andre enheten – som da tar over musikkavspillingen. Denne funksjonen er perfekt til fester, sammen med venner eller når du bare vil spille av forskjellige sanger fra forskjellige enheter. La venner og familie pare samtidig slik at du kan bytte enkelt mellom musikken deres.

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både robust og energieffektiv. Teknologien gjør det enkelt med trådløs tilkobling til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Dermed kan du enkelt nyte favorittmusikken din eller lyd fra video eller spill trådløst på denne høyttaleren.

 • Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Opprett én enkel tilkobling, og hør på all musikken fra bærbare enheter og datamaskiner. Det er bare å koble enheten til lyd inn-kontakten (3,5 mm) på Philips-settet. På datamaskiner opprettes tilkoblingen vanligvis via hodetelefonutgangen. Når tilkoblingen er opprettet, kan du umiddelbart glede deg over hele musikksamlingen din på førsteklasses høyttalere. Philips leverer ganske enkelt bedre lyd.

 • Innebygd oppladbart Li-ion-batteri for langvarig avspilling av musikk

  Innebygd oppladbart Li-ion-batteri for langvarig avspilling av musikk
 • 2 x 8W RMS total utgangseffekt

  Denne høyttaleren har en total utgangseffekt på 16W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

 • Innebygd mikrofon for håndfrie telefonsamtaler

  Denne høyttaleren har innebygd mikrofon, slik at den også fungerer som høyttalertelefon. Når du får et innkommende anrop, stoppes musikken midlertidig slik at du kan snakke via høyttaleren. Foreta en forretningssamtale, eller ring en venn fra en fest. Den fungerer flott uansett.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i