• KA
  • KA

  Beardtrimmer series 5000

  Skjeggstubbtrimmer

  Jevn og enkel trimming

  Philips BeardTrimmer Series 5000 BT5200/16 gjør det enkelt å trimme akkurat den stilen du vil ha, enten det er tredagersskjegg, kort eller lengre skjegg. Skjærebladene er av rent metall for lang holdbarhet og ytelse. Trimmeren har en innebygget hårkam som løfter opp hvert hårstrå til optimal kuttestilling for perfekt og jevn trimming med ett eneste drag. Skjeggtrimmeren er 100 % vanntett og kan skylles under springen for enkel rengjøring. Hele skjeggtrimmerserien fra Philips er helt vedlikeholdsfri og har selvslipende skjærelementer. Du trenger aldri å smøre bladene. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 699,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Beardtrimmer series 5000 Skjeggstubbtrimmer

17 lengder fra 0, 4 til 10 mm, Selvslipende blad, trenger aldri olje, 1h trådløs bruk etter 1h lading, 100% vanntett for enkel rengjøring BT5200/16 Finn lignende produkter

Jevn og enkel trimming

Perfekt og jevn trimming,i ett eneste drag

 • Innebygget hårkam som løfter håret til optimal kuttestilling

  Innebygget hårkam som løfter håret til optimal kuttestilling

  Trimmeren har en innebygget hårkam som løfter opp hvert hårstrå til optimal kuttestilling for perfekt og jevn trimming med ett eneste drag. Funksjonen gjør trimmingen jevnere og mer nøyaktig, samt raskere.

 • Fører hårene til kutteenheten for enkel trimming

  Fører hårene til kutteenheten for enkel trimming

  Trim skjeggstubbene i én omgang for å være varsom mot huden. Den nye integrerte kammen løfter hårene opp til knivene for å trimme hårene jevnt.

 • Knivene skjerpes to ganger for raskere trimming*

  Knivene skjerpes to ganger for raskere trimming*

  Skjærelementene i skjeggtrimmeren er selvslipende og helt vedlikeholdsfrie. På den måten holder bladene seg skarpe og effektive uten at du trenger å smøre dem. I tillegg får du en hudvennlig trimming med Philips patenterte pearl tip-teknologi. Teknologien reduserer friksjonen mot huden, og uansett hvordan du vrir og vender på trimmeren, kan du aldri skjære deg.

 • 17 lengdeinnstillinger fra 0,4 -10 mm

  17 lengdeinnstillinger fra 0,4 -10 mm

  Du velger ønsket lengde ved å vri på zoomhjulet på trimmerens håndtak. Philips BeardTrimmer har 17 lengdinnstillinger fra 0,4-10 mm med en nøyaktighet på 0,2 mm mellom trinnene. Når du har valgt en innstilling, låser trimmeren innstillingen slik at du kan være sikker på å få samme lengde under hele stylingen.

 • 1h trådløs bruk etter 1h lading

  1h trådløs bruk etter 1h lading

  Etter 1 times lading får du 60 min trådløs bruk. Du kan bruke Philips BeardTrimmer BT5200/16 både med og uten ledning.

 • 100% vanntett for enkel rengjøring

  100% vanntett for enkel rengjøring

  For enkel rengjøring kan skjeggtrimmerens hode skylles under springen. Trimmeren er helt vanntett.

 • Skjærebladene er dobbeltslipte for raskere trimming

  Skjærebladene er dobbeltslipte for raskere trimming

  Denne trimmeren har dobbeltslipte blad av rent metall, som gir en ekstra skarp og nøyaktig trimming. Denne funksjonen gjør at du skjærer flere hårstrå i ett og samme drag. Philips BeardTrimmer BT5200/16 er dobbelt så rask som forgjengeren BT5270.

 • For en perfekt tredagersstubb, bruk innstillingen 0,4 mm

  For en perfekt tredagersstubb, bruk innstillingen 0,4 mm

  Føler du deg mest vel med en avslappet tredagersstubb? Hold den perfekt hver dag ved å bruke trimmerens korteste innstilling på 0,4 mm.

 • Designet for å holde lenge

  Designet for å holde lenge

  Philips BeardTrimmer Series 5000 har to års verdensomfattende garanti. Våre trimmere er laget for å holde. De trenger aldri å smøres, og de er kompatible med de forskjellige elektriske standardene rundt om i verden.

Se alle spesifikasjoner
 • Sammenlignet med den foregående modellen fra Philips

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i