Personlig hygiene
Hårfjerning
Ladyshaver
Våt og tørr elektrisk Ladyshavere

SatinShave Prestige Glatt hud raskt hver dag, med 4 tilbehør

Doble skjæreblad, ekstra tett barbering, Bevegelig barberhode følger alle kurver, Myke puter for å unngå irritert hud, Fem tilbehør BRL170/00 Finn lignende produkter
 • Tett barbering med mindre hudirritasjon

  • iF-designprisen 2016

  SatinShave Prestige

  Glatt hud raskt hver dag, med 4 tilbehør

  BRL170/00 Finn lignende produkter

  Med Philips SatinShave Prestige får du glatte og hårfrie ben på et blunk! Beskyttelsesputer rundt bladet og et patentert deksel rundt skjæreelementet gjør at barberbladet ikke er i direkte kontakt med huden, slik at huden er beskyttet uten at det går ut over resultatet. Doble skjæreblad og ny teknologi gir den tetteste barbering noensinne. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 749,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Tett barbering med mindre hudirritasjon

Tett barbering med mindre hudirritasjon

 • Vårt mest avanserte barberingssystem

  Vårt mest avanserte barberingssystem

  Skjærebladene i Philips Ladyshave Prestige er fleksible og bøyde, noe som gjør dem 75 % mer effektive og 35 % skarpere enn tvanlige Ladyshave-blader*. Under beskyttelsesdekselet følger skjærebladene konturene og gir den hittil beste og tetteste barbering.

 • Det unike, bevegelige barberhodet gjør det enkelt å barbere hele kroppen

  Det unike, bevegelige barberhodet gjør det enkelt å barbere hele kroppen

  Barberhodet på denne modellen er fleksibelt og beveger seg i ulike retninger, slik at det følger kroppskonturene og gir tett barbering også på vanskelig tilgjengelige steder som ankler, armhuler og bikinilinje.

 • Myke puter hindrer irritert hud ved barbering

  Myke puter hindrer irritert hud ved barbering

  Philips Ladyshave har beskyttelsesputer rundt bladet som gjør at bladet aldri kommer i direkte kontakt med huden. Hodet på Philips Ladyshave følger kroppskurvene og konturene perfekt, slik at du får en optimalt tett barbering uten å irritere huden eller risikere kuttsår.

 • Perleformede trimmekammer

  Perleformede trimmekammer

  De avrundede, perleformede trimmekammene foran og bak skjærebladet gjør at maskinen glir jevnt over huden og hindrer kutt- eller rivesår, og gir en hudvennlig barbering.

 • Kan brukes i dusjen

  Kan brukes i dusjen

  Når du barberer deg i dusjen, åpner porene seg av det varme vannet og gir en ekstra tett barbering og et ekstra glatt resultat. Håndtaket er laget av et sklisikkert, gripevennlig materiale som gjør det perfekt for både tørr og våt bruk.

 • Batteriindikator

  Batteriindikator

  En batteriindikator viser tydelig når maskinen lades, når batteriet er fullt eller dårlig.

 • Ergonomisk s-formet håndtak

  Ergonomisk s-formet håndtak

  Ladyshaverens s-formede håndtak er ergonomisk designet for et stabilt og godt grep. Formen gjør maskinen enkel å manøvrere og holde i når du bruker den i dusjen eller på vanskelig tilgjengelige steder på kroppen.

 • Hurtiglading

  Hurtiglading

  Med denne funksjonen risikerer du aldri at ladyshaveren er utladet. På kun 5 minutter sørger hurtigladefunksjonen for at batteriet holder til hele kroppen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i