• KA
  • KA

  Bodygroom series 1000

  Vanntett

  Skånsom mot huden når du barberer kroppen

  Philips Bodygroom Series 1000 beskytter huden når du trimmer kroppshåret. Det er vanlig med irritasjon og utslett når man barberer kroppen, også for normal hud. Men Philips Bodygroom Series 1000 er utformet slik at den er skånsom også når du trimmer de mest følsomme delene av kroppen. Kjenn deg frisk og velstelt uten røde utslett eller irritert hud! Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 249,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bodygroom series 1000 Vanntett

Hudvennlige kniver og trimmekammer, Trimmekam på 3 mm følger med, Kan brukes i dusjen, AA-batteri følger med BG105/10 Finn lignende produkter

Skånsom mot huden når du barberer kroppen

Selv på sensitive områder

 • Ingen skarpe deler kommer i direkte kontakt med huden

  Ingen skarpe deler kommer i direkte kontakt med huden

  Philips Bodygroomer serie 1000 har en unik utforming som beskytter huden når du trimmer kroppshåret. Du kan trygt bruke Bodygroomer på de mest følsomme delene av kroppen, for eksempel underlivet. Trim håret så kort som 0,5 mm uten at huden kommer i direkte kontakt med knivbladene.

 • Trimmer hår av ulik lengde

  Trimmer hår av ulik lengde

  Denne trimmeren er utviklet for å trimme håret enten den går forover eller bakover, og gjør det mulig å fange opp og klippe hårstråene også når de vokser i ulike retninger.

 • Inneholder et AA-batteri som varer i opptil 2 måneder

  Inneholder et AA-batteri som varer i opptil 2 måneder

  Trådløs bruk takket være AA-batteri. For å få optimal ytelse med opptil to måneders bruk må du bruke alkaliske AA-batterier fra Philips av høy kvalitet. Batteriets ytelse og driftstid kan variere avhengig av hårtype og hvor ofte man bruker apparatet.

 • 100 % vanntett; kan brukes i dusjen og vaskes under springen

  100 % vanntett; kan brukes i dusjen og vaskes under springen

  Trim og barber deg på en bekvem måte, i eller utenfor dusjen, vått eller tørt. Rengjøres ganske enkelt ved å skylles under springen.

 • Ring til oppheng for enkel oppbevaring

  Ring til oppheng for enkel oppbevaring

  Philips Bodygroomer serie 1000 har en ring i enden. Dermed er det lett å henge den i dusjen eller et annet sted det måtte passe, slik at den alltid er tilgjengelig.

 • Konstruert for å vare

  Konstruert for å vare

  Alle Philips' Bodygroomers har to års verdensomfattende garanti. De er laget for å holde. Du trenger verken å skifte eller olje bladene i Bodygroomer serie 1000.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i