Ikke tilordnet

    LCD-skjerm

    Publikum involveres

    Få viktig informasjon og markedsføringsbudskap ut til publikum i strålende klarhet med BDL4251VM/04-skjermen. Og takket være den interaktive berøringsskjermen kan du også engasjere kunden på en mye bedre måte enn før. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skjerm

107 cm (42"), multimedia, Full HD BDT4251VM/06 Finn lignende produkter

Publikum involveres

med 107 cm (42") LCD-berøringsskjerm

  • HDMI-inngang for heldigital HD-tilkobling i én kabel

    HDMI-inngang for heldigital HD-tilkobling i én kabel

    HDMI skaper en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til analoge signaler får du et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimringen og gir et klarere bilde. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men inkluderer digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse.

  • Utformet for bruk hele døgnet

    Utformet for bruk hele døgnet

    Fordi forretningslivet aldri sover, er signage-skjermene våre utformet for bruk døgnet rundt. Skjermen har utmerkede komponenter som sikrer en høyere kvalitet, slik at du kan stole på at denne serien av modeller er fullstendig pålitelig døgnet rundt.

  • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

    Denne skjermen har en oppløsning som omtales som Full HD. Den avanserte LCD-skjermteknologien har fullstendig høydefinisjons widescreenoppløsning på 1080 progressive linjer, hver med 1920 piksler. Dette gir den best mulige bildekvaliteten for HD-innsignaler med opptil 1080 linjer. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med optimal skarphet og uovertrufne farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en forbedret seeropplevelse.

  • Lysstyrken justeres automatisk med omgivelseslys

    Justeringen av skjerminnstillingene skal tilpasses omgivelseslys slik at brukeren slipper å endre innstillingene.

  • Avansert funksjon for anti innbrenning av bilde

    Statiske bilder som holdes på skjermen i lengre perioder kan gi et "spøkelsesbilde" eller innbrent bilde-effekt på LCD-skjermer. Selv om innbrenning av bilder på LCD-skjermer ikke er permanent, vil du forhindre at det skjer, spesielt på steder der innhold vises hele døgnet.

  • Høy lysstyrke for klarere bilder

    Opplev et klarere bilde på steder med mye lys takket være panelet på 700 nit. Publikum får bedre bildekvalitet på steder som ikke er i direkte sollys, men fortsatt lysere enn vanlig. Dette gir en optimal seeropplevelse.

  • Fire berøringspunkter

    Gled deg over en interaktiv opplevelse med fire berøringspunkter. Perfekt når du har mer enn én bruker som trenger å bruke programmet ditt samtidig. De fire berøringspunktene gir en svært kostnadseffektiv løsning.

  • Optisk IR-berøring

    Med et usynlig infrarødt rutenett øverst på skjermen kan du glede deg over fantastisk nøyaktighet og rask svartid, selv når den blir berørt av en finger, hanske eller pekeenhet. Og ingen "spøkelsespunkter".

  • Optiske berøringsbilder

    Med fire kameraer, et plassert i hvert hjørne på skjermen, får du førsteklasses presisjon og raske optiske berøringsbilder uten at du trenger å trykke med kraft. Berøringsskjermen gir rask respons og den nøyaktigheten som du krever, enten du bruker en bar finger, finger i hanske eller en 4 mm pekeenhet.

  • Kompatibel med alle ledende operativsystemer

    Våre berøringsskjermer er programvareuavhengige og støtter Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Mac OS og Linux.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i