Ikke tilordnet

  LCD-berøringstotem for innendørs bruk

  Publikum involveres

  Få viktig informasjon eller markedsføringsmeldinger ut til publikum i strålende klarhet. Og takket være den interaktive berøringsskjermen kan du også engasjere kunden på en mye bedre måte enn før. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-berøringstotem for innendørs bruk

107 cm (42"), multimedia, Full HD BDT4251TX/02 Finn lignende produkter

Publikum involveres

med LCD-skjermen med flerberøringstotem

 • Kapasitiv berøring

  Denne kapasitive berøringsskjermen har 5 mm herdet glass. Den er dermed praktisk for offentlig bruk og enkel å rengjøre.

 • 2 berøringspunkter

  Gled deg over interaktiv flerberøringsfunksjonalitet. Fordelene er en mer robust berøringsskjerm kombinert med flerberøring og bruk av mer allsidig berøringsprogramvare.

 • Slank rammedesign for et stilig utseende

  En slank rammedesign gir berøringsskjermen et stilig utseende slik at den passer fint inn i de fleste miljøer.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Programvareuavhengig

  Berøringsskjermene våre er programvareuavhengige og fungerer med de fleste programvarene for berøringsskjermer som er tilgjengelige på markedet, inkludert Windows XP/7 og Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Koble til en PC eller bærbar datamaskin via USB.

 • Temperatursensor måler tilstanden

  Denne berøringsskjermen for flere brukere har en temperatursensor for å overvåke tilstanden. Hvis den interne temperaturen overstiger den forhåndsinnstilte terskelen, aktiveres to interne vifter automatisk for å kjøle ned skjermen til normal tilstand.

 • Oppfyller RoHS-standarder for å beskytte miljøet

  Philips-skjermene er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i