Fidelio

  Philips Fidelio

  Blu-ray-spiller

  Ekte kinobilde og -lyd

  Nå kan du virkelig gi deg hen til ren og total lyd- og bildeunderholdning som overgår virkeligheten med spektakulær 3D. Opplev levende, krystallklare bilder som kombineres med detaljert kvalitetslyd fra den imponerende Blu-ray DVD-spilleren BDP9700 fra Philips. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio Blu-ray-spiller

Qdeo, 4K Ultra HD-oppskalering, TI Burr-Brown DACer, Miracast™ BDP9700/12 Finn lignende produkter

Ekte kinobilde og -lyd

med Qdeo Ultra HD-videobehandling

 • Qdeo™-videobehandling for filmer i sin reneste form

  Qdeo™-videobehandling for filmer i sin reneste form

  Qdeo™ er videobehandlingsteknologi som gir støyfri og naturlig video. De fleste typer av video har støy og bildeforvrengning som er veldig distraherende når de vises på en HDTV. Qdeo™-behandling gir et bilde som har redusert støy, forbedret farge, forbedret kontrast, små detaljer og en forbedret følelse av dybde, noe som gir en stille, behagelig og oppslukende seeropplevelse. Qdeo™-teknologi fungerer også med alle typer videokilder, inkludert Blu-ray, DVD og selv Internett-video av dårlig kvalitet.

 • TI Burr-Brown DACer gir svært detaljert lydgjengivelse

  TI Burr-Brown DACer gir svært detaljert lydgjengivelse

  TI Burr-Brown er et kjent merke som er synonymt med høy ytelse og kvalitet, og som spesialiserer seg på å produsere førsteklasses Hi-Fi-komponenter, f.eks. digital-til-analog-omformere (DACer). Philips stoler på og velger DACer fra TI Burr-Brown. Disse konverterer digitale lydsignaler til analoge lydsignaler ved hjelp av en samplingfrekvens på 192 KHz med 24-bits oppløsning. Dette betyr at mer informasjon fanges opp fra den opprinnelige analoge lydbølgen, noe som gir en mye fyldigere lyd.

 • Separat toroidal strømforsyning gir ren lyd uten støy

  Separat toroidal strømforsyning gir ren lyd uten støy

  Den toroidale strømforsyningen er en ringkjerne-transformator. Når man bruker en separat toroidal transformator og en lineær strømforsyning, sørger man for en stabil og støyfri strømkilde som er dedikert til analoge lydsignaler. Denne uformingen gjør at man kan unngå alle slags digitale støysammenkoblinger, i motsetning til den vanlige utformingen, der den digitale videoen og det analoge lydsignalet deler samme strømforsyning. Resultatet er en ren lyd med lite støy.

 • Flerkanals SACD for fullstendig fordypning i musikken

  Flerkanals SACD for fullstendig fordypning i musikken

  Støtte for flerkanals SACD. Denne nye generasjonen musikkformat gir deg ultrahøy kvalitet på musikkreproduksjon, 5.1-flerkanals surround-lyd og full bakover og forover kompatibilitet med CD.

 • DivX Plus HD-sertifisert for høydefinisjons DivX-avspilling

  DivX Plus HD-sertifisert for høydefinisjons DivX-avspilling

  DivX Plus HD på Blu-ray-spilleren og/eller DVD-spilleren gir deg det siste innen DivX-teknologi, slik at du kan nyte HD-videoer og filmer fra Internett direkte på Philips-HDTVen eller på PCen. DivX Plus HD støtter avspilling av DivX Plus-innhold (H.264 HD-video med høykvalitets AAC-lyd i en MKV-filbeholder), og dessuten også tidligere versjoner av DivX-video opptil 1080p. DivX Plus HD for digital video i ekte HD.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, Soundbar-høyttalere, hjemmekinoanlegg, TV-er osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • Innebygd Wi-Fi-n for raskere og bredere trådløs ytelse

  Innebygd Wi-Fi-n for raskere og bredere trådløs ytelse

  Wi-Fi-n, også kjent som IEEE 802.11n, er den nye standarden for trådløst nettverk. Det har flere nye alternativer som forbedrer kvaliteten til den trådløse koblingen, gir høyere hastighet og større spekter sammenlignet med tidligere Wi-Fi-standarder. Wi-Fi-n har dessuten bakoverkompatibilitet, noe som gjør det mulig for denne spilleren å sende og motta fra rutere som drives etter eldre WiFi-standarder.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD MA for HD 7.1-surroundlyd

  Dolby TrueHD og DTS-HD MA for HD 7.1-surroundlyd

  DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD gir 7.1-kanaler med den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører det de som laget den, vil du skal høre. DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • Slipp løs Miracast™-sertifisert innhold fra enheten på TVen

  Slipp løs Miracast™-sertifisert innhold fra enheten på TVen

  Miracast™er en trådløs node-til-node screencastingstandard formet via direkte Wi-Fi-tilkoblinger. Du får forenklet brukergrensesnitt som skjermspeiling fra den bærbare enheten til en større skjerm gjennom en Miracast™-sertifisert enhet. Det er ingen begrensninger for dekoding ved innebygget kodek.

 • Oppskaler innhold i Full HD til 4K Ultra HD-oppløsning

  Oppskaler innhold i Full HD til 4K Ultra HD-oppløsning

  Se favorittfilmer og bilder som du aldri har sett dem før. Gjør standard HD-filmer og bilder om til 4K x 2K, som er fire ganger mer detaljert, for å få 4K-TVen til å skinne, med øyeblikkelig oppskalering på BDP7750.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i