Blu-ray-spiller

  Virkeligheten har møtt sin overmann

  Nå kan du virkelig gi deg hen til ren og total lyd- og bildeunderholdning som overgår virkeligheten. Opplev levende, krystallklare bilder som kombineres med detaljert kvalitetslyd fra denne elegante og imponerende Blu-ray-spilleren. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

9000 series Blu-ray-spiller

Qdeo-bildeprosessor, TI Burr-Brown DACer BDP9500/12 Finn lignende produkter

Virkeligheten har møtt sin overmann

 • Qdeo™-videobehandling for filmer i sin reneste form

  Qdeo™-videobehandling for filmer i sin reneste form

  Qdeo™ er videobehandlingsteknologi som gir støyfri og naturlig video. De fleste typer av video har støy og bildeforvrengning som er veldig distraherende når de vises på en HDTV. Qdeo™-behandling gir et bilde som har redusert støy, forbedret farge, forbedret kontrast, små detaljer og en forbedret følelse av dybde, noe som gir en stille, behagelig og oppslukende seeropplevelse. Qdeo™-teknologi fungerer også med alle typer videokilder, inkludert Blu-ray, DVD og selv Internett-video av dårlig kvalitet.

 • Flytting av underteksting for widescreen uten manglende tekstlinjer

  Flytting av underteksting for widescreen uten manglende tekstlinjer

  Flytting av underteksting er en forbedringsfunksjon som lar brukeren manuelt justere undertekstenes plassering på TV-skjermen eller dataskjermen. Ved å bruke fjernkontrollen kan brukere flytte undertekstene opp og ned på skjermen. På widescreenskjermer, for eksempel 21:9-kino og projektorer, kan undertekstene noen ganger bli avkuttet. For å kunne se dem tydelig må brukeren endre sideforholdet på skjermen, noe som fjerner poenget med widescreen. Med funksjonen for flytting av underteksting kan brukeren beholde det riktige sideforholdet og plassere undertekstene på det beste stedet på skjermen.

 • DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  Med DivX-støtte kan du nyte DivX-kodede videoer i din egen stue. Medieformatet DivX er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som gir deg muligheten til å lagre store filer, for eksempel filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW og DVD-opptakbare plater. DivX Ultra kombinerer DivX-avspilling med flotte funksjoner som integrert teksting, flere lydspråk, flere spor og menyer i ett hendig filformat.

 • Gullbelagte AV-kontakter gir best bilde og lyd

  Gullbelagte AV-kontakter gir best bilde og lyd

  Gullbelagte AV-kontakter sikrer bedre overføring av lydsignaler sammenlignet med tradisjonelle klikk-på-plass-kontakter. De minimerer også tapet av elektriske signaler fra forsterkeren til høyttaleren, noe som resulterer i en lydgjengivelse så nær virkeligheten som mulig.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD MA for HD 7.1-surroundlyd

  Dolby TrueHD og DTS-HD MA for HD 7.1-surroundlyd

  DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD gir 7.1-kanaler med den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører det de som laget den, vil du skal høre. DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • TI Burr-Brown DACer gir svært detaljert lydgjengivelse

  TI Burr-Brown DACer gir svært detaljert lydgjengivelse

  TI Burr-Brown er et kjent merke som er synonymt med høy ytelse og kvalitet, og som spesialiserer seg på å produsere førsteklasses Hi-Fi-komponenter, f.eks. digital-til-analog-omformere (DACer). Philips stoler på og velger DACer fra TI Burr-Brown. Disse konverterer digitale lydsignaler til analoge lydsignaler ved hjelp av en samplingfrekvens på 192 KHz med 24-bits oppløsning. Dette betyr at mer informasjon fanges opp fra den opprinnelige analoge lydbølgen, noe som gir en mye fyldigere lyd.

 • Separat toroidal strømforsyning gir ren lyd uten støy

  Separat toroidal strømforsyning gir ren lyd uten støy

  Den toroidale strømforsyningen er en ringkjerne-transformator. Når man bruker en separat toroidal transformator og en lineær strømforsyning, sørger man for en stabil og støyfri strømkilde som er dedikert til analoge lydsignaler. Denne uformingen gjør at man kan unngå alle slags digitale støysammenkoblinger, i motsetning til den vanlige utformingen, der den digitale videoen og det analoge lydsignalet deler samme strømforsyning. Resultatet er en ren lyd med lite støy.

 • Solid 3 mm aluminiumhus sikrer optimal ytelse

  Solid 3 mm aluminiumhus sikrer optimal ytelse

  Det solide toppkabinettet på 3 mm sørger for optimal ytelse. Kabinettet er mye tykkere enn bransjekravene tilsier, noe som gjør det solid nok til å unngå vibrering eller interferens fra annet elektrisk utstyr. Samtidig får Blu-ray-spilleren et elegant utseende og preg.

 • BD-Live (Profile 2.0) for å se elektronisk Blu-ray-bonusinnhold

  BD-Live (Profile 2.0) for å se elektronisk Blu-ray-bonusinnhold

  BD-Live gir deg en enda større HD-verden. Motta oppdatert innhold ved å koble Blu-ray-spilleren til Internett. Spennende nye ting som eksklusivt nedlastbart innhold, direkte begivenheter, live-chatting, spilling og handel på Internett venter på deg. Surf på HD-bølgen med Blu-ray-avspilling og BD-Live

 • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble PCer, utstyr og elektronisk utstyr for forbrukerelektronikk. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, opp fra 12 Mbps for vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille av.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, Soundbar-høyttalere, hjemmekinoanlegg, TV-er osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • Berøringsfølsomme kontroller for sømløs og enkel tilgang

  Med berøringsfølsomme taster er det nok med et lett trykk på tastene for å registrere inndata. Du trenger ikke å trykke hardt på tastene på produktet lenger.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i