Ikke tilordnet

3D-skjerm

  3D-skjerm

  Opplev imponerende 3D-bilder

  Skap og vis frem svært iøynefallende innhold med den autostereoskopiske 3D-skjermen. Tilskuerne kommer til å bli målløse av den flotte bildekvaliteten og den utmerkede dybden, og det er ikke nødvendig med spesialbriller. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

3D-skjerm

132 cm (52"), Autostereoskopisk 3D, Full HD BDL5231VS/00 Finn lignende produkter

Opplev imponerende 3D-bilder

med 132 cm (52") LCD-skjerm med 3D

 • Autostereoskopisk 3D

  Autostereoskopisk 3D

  Gled deg over en glimrende 3D-opplevelse uten behov for spesialbriller takket være effekten av autostereoskopisk 3D. Med linseformet teknologi får du glimrende klarhet og dybde, noe som gjør 3D-opplevelsen enda bedre.

 • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som omtales som Full HD. Den avanserte LCD-skjermteknologien har fullstendig høydefinisjons widescreenoppløsning på 1080 progressive linjer, hver med 1920 piksler. Dette gir den best mulige bildekvaliteten for HD-innsignaler med opptil 1080 linjer. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med optimal skarphet og uovertrufne farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en forbedret seeropplevelse.

 • Slank rammedesign for et stilig utseende

  En slank rammedesign gir et stilig utseende på en skjermløsning som passer fint inn i de fleste miljøer. Denne designen er også perfekt for videoveggmatrise.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Avansert funksjon for anti innbrenning av bilde

  Statiske bilder som holdes på skjermen i lengre perioder kan gi et "spøkelsesbilde" eller innbrent bilde-effekt på LCD-skjermer. Selv om innbrenning av bilder på LCD-skjermer ikke er permanent, vil du forhindre at det skjer, spesielt på steder der innhold vises hele døgnet.

 • Oppfyller RoHS-standarder for å beskytte miljøet

  Philips-skjermene er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

 • Smart utstyr i bakdekselet med plass til en liten PC

  Profesjonelle PCer er en del av de fleste Public Signage-installasjoner. Ofte gir de ekstra dybde til fellesskjermer og mye kabelrot. Denne fellesskjermen inneholder Smart utstyr i bakdekselet som passer til mange profesjonelle små PCer. I tillegg gir den løsninger for effektiv kabelføring.

 • Høy lysstyrke for klarere bilder

  Opplev et klarere bilde på steder med mye lys takket være panelet på 700 nit. Publikum får bedre bildekvalitet på steder som ikke er i direkte sollys, men fortsatt lysere enn vanlig. Dette gir en optimal seeropplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i