Ikke tilordnet

Videoveggdisplay

  Videoveggdisplay

  Skap de mest fantastiske videoveggene

  Skap de mest fantastiske videoveggene med vårt utvalg av videoveggmodeller. Med så godt som ingen ramme og praktfull bildekvalitet i full HD får du en svært minneverdig visuell opplevelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Signage Solutions Videoveggdisplay

47", Direkte LED-bakbelysning, Full HD BDL4776XL/00 Finn lignende produkter

Skap de mest fantastiske videoveggene

med denne LED-visningen uten ramme

 • Sørg for at innholdet leveres kontinuerlig og feilfritt med Failover

  Sørg for at innholdet leveres kontinuerlig og feilfritt med Failover

  Det at innholdet leveres kontinuerlig og feilfritt, er avgjørende for krevende kommersielle bruksområder. Selv om det er usannsynlig at innholdet svikter fullstendig, sørger Failover for beskyttelse døgnet rundt med en nyskapende teknologi som spiller av sikkerhetskopiert innhold på skjermen hvis mediespilleren svikter. Failover trer automatisk i kraft når hovedinngangssignalet svikter. Velg en tilkobling for hovedinngangssignal og en tilkobling for Failover, så er du umiddelbart beskyttet.

 • Utformet for bruk hele døgnet

  Utformet for bruk hele døgnet

  Fordi forretningslivet aldri sover, er signage-skjermene våre utformet for bruk døgnet rundt. Skjermen har utmerkede komponenter som sikrer en høyere kvalitet, slik at du kan stole på at denne serien av modeller er fullstendig pålitelig døgnet rundt.

 • Direkte LED-bakbelysning

  Få overlegen lyslikhet med direkte LED-bakbelysning som gir et enda bedre kontrastforhold. Renere hvitfarger gir en enda bredere fargegamut og forsterker fargegjengivelsen, noe som gjør seeropplevelsen enda bedre enn før. Og med mye lavere strømforbruk blir din totale TCO også lavere.

 • Rammeløs design for slående videovegger

  Skap den mest slående videoveggen med rammeløse skjermer. Med muligheter for konfigurasjoner opptil 5 x 5 skjermer og noen av de smaleste sprossene på markedet vil du nesten ikke merke mellomrommet mellom bildene, noe som gir deg den mest fantastiske og minneverdige visuelle opplevelsen.

 • Avansert fargekalibrering

  Få en jevn farge på tvers av alle skjermer som er installert i nettverket, takket være vårt avanserte fargekalibreringsverktøy. Dette verktøyet tilpasser automatisk alle skjermer i Signage-oppsettet for å sikre maksimal konsekvens i farger, slik at publikum får den mest minneverdige visuelle opplevelsen.

 • Open Pluggable Specification-spor

  Open Pluggable Specification-sporet (OPS), som er utviklet for Digital Signage-markedet, endrer eller oppgraderer mediespilleren lett som bare det. Koble mediespilleren til skjermen – så er du klar. OPS er fullstendig kompatibelt og gir deg en lavere TCO på lang sikt, uansett om du har en mediespiller i den lavere, midtre eller høyere enden av skalaen.

 • Smartkontroll-programvarepakke

  Kontroller og administrerer alle signage-skjermene på nettverket med dette kraftige programvareverktøyet som lar deg endre innstillingene for skjermen din sentralt via en RJ45- eller RS232-tilkobling. Du kan bruke smartkontroll til å angi videoinngang, tilpasse fargeinnstillingene, angi skjermens ID når du oppretter videovegger, og til og med diagnostisere hver skjerms status, noe som gir deg alt du trenger for å håndtere skjermen fra en sentral plassering.

 • DVI-seriekobling

  Skap en digital videovegg bestående av opptil 25 skjermer i en 5 x 5-konfigurasjon med en DVI-seriekobling. Koble helt enkelt DVI-ut-porten til en DVI-inn-port på en annen skjerm for å skape den mest slående videoveggopplevelsen som finnes.

 • IR-passering

  Ta kontroll over alle skjermer i signage-nettverket via én fjernkontroll, via hovedskjermen. Dette er enkelt og praktisk, og betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at konfigureringsinnstillinger endres på andre skjermer når du bruker fjernkontrollen.

 • Nettverkskontroll: RJ45

  Enkel administrasjon av skjermen er tilgjengelig takket være introduksjonen av LAN-porten (RJ45). Du kan konfigurere hver skjerm eller finne ut statusen til hver enhet raskt og enkelt via en RJ45-tilkobling.

 • Fungerer i stående visning

  Skjermen kan også trygt monteres i stående visning.

 • Display Port for raskere grafikkstøtte

  Gled deg over krystallklare bilder med Display Port som gir grafikkstøtte med høy båndbredde. I tillegg til å overføre HD-videoer vil Display Port også overføre lyd ved å fjerne behovet for ekstra kabler.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i