Ikke tilordnet

  HalO™-skjerm

  Bli mer synlig

  Få kontroll over kostnadene med denne nettverkskontrollerbare Philips HalO™ 42" LCD-skjermen. Den har forskjellige funksjoner som innfrir kravene til de mest avanserte visningsprogrammene, og seerne kommer til å bli imponerte over den oppsiktsvekkende Philips HalO™-skjermen som endrer farge Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

HalO™-skjerm

107 cm (42"), multimedia, Full HD BDL4230EC/00 Finn lignende produkter

Bli mer synlig

og dra fordel av det

 • Utformet for bruk hele døgnet

  Utformet for bruk hele døgnet

  Fordi forretningslivet aldri sover, er signage-skjermene våre utformet for bruk døgnet rundt. Skjermen har utmerkede komponenter som sikrer en høyere kvalitet, slik at du kan stole på at denne serien av modeller er fullstendig pålitelig døgnet rundt.

 • Philips HalO™

  Den iøynefallende HalO™-funksjonen er en unik og patentert design. HalO™ lager en ramme rundt reklameinnholdet, og du kan angi en egendefinert farge på rammen eller la den endre farge automatisk, slik at budskapet tiltrekker seg oppmerksomhet. HalO™ egner seg utmerket for bruk innen områder som fritid, butikker, spill, hoteller, helseklubber og en rekke andre bruksområder og retter seg mot dem som er ute etter å gi digitale Signage-prosjekter det lille ekstra.

 • Smart utstyr i bakdekselet med plass til en liten PC

  Profesjonelle PCer er en del av de fleste Public Signage-installasjoner. Ofte gir de ekstra dybde til fellesskjermer og mye kabelrot. Denne fellesskjermen inneholder Smart utstyr i bakdekselet som passer til mange profesjonelle små PCer. I tillegg gir den løsninger for effektiv kabelføring.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som omtales som Full HD. Den avanserte LCD-skjermteknologien har fullstendig høydefinisjons widescreenoppløsning på 1080 progressive linjer, hver med 1920 piksler. Dette gir den best mulige bildekvaliteten for HD-innsignaler med opptil 1080 linjer. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med optimal skarphet og uovertrufne farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en forbedret seeropplevelse.

 • Lysstyrken justeres automatisk med omgivelseslys

  Justeringen av skjerminnstillingene skal tilpasses omgivelseslys slik at brukeren slipper å endre innstillingene.

 • Avansert funksjon for anti innbrenning av bilde

  Statiske bilder som holdes på skjermen i lengre perioder kan gi et "spøkelsesbilde" eller innbrent bilde-effekt på LCD-skjermer. Selv om innbrenning av bilder på LCD-skjermer ikke er permanent, vil du forhindre at det skjer, spesielt på steder der innhold vises hele døgnet.

 • Fjernstyring og konfigurering via RS232

  Fjernstyringssystemet gir brukeren mulighet til å kontrollere og justere skjermene eksternt via RS232-protokollen. Ved hjelp av CEC kommandoer kan du få full kontroll over alle skjermene i signage-nettverket når som helst.

 • Oppfyller RoHS-standarder for å beskytte miljøet

  Philips-skjermene er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i