Fidelio

Philips Fidelio

SkyQuake SoundBar-høyttaler

  Philips Fidelio

  SkyQuake SoundBar-høyttaler

  Bli med inn i en ny dimensjon

  Opplev en helt ny audiovisuell verden med 3D-lyd fra Philips Fidelio SkyQuake. Dolby Atmos® og Ambisound gir en helt spesiell underholdningsopplevelse ved å legge til høydedimensjon i lyd – for et utrolig realistisk 3D-lydbilde. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio SkyQuake SoundBar-høyttaler

5.1.2-kanals trådløs subwoofer, Dolby Atmos®, Ambisound-teknologi, Bluetooth® aptX, AAC og NFC B8/12 Finn lignende produkter

Bli med inn i en ny dimensjon

Opplev kinolyd i 3D med Dolby Atmos®

 • 5.1.2-flerkanalslyd for svært oppslukende kinolyd

  5.1.2-flerkanalslyd for svært oppslukende kinolyd

  Philips Fidelio B8 er en 5.1.2-flerkanals soundbar med totalt atten høyttalere (ti svært sensitive racetrack-drivere og åtte soft dome diskanthøyttalere) som leverer omsluttende lyd i en stilig utforming. I tillegg til tradisjonell 5.1 er to ekstra, patenterte oppoverrettede høyttalere (hver består av to racetrack-drivere og tre diskanthøyttalere) designet for å sende lyd mot taket. Dette gir en høydedimensjon til lydopplevelsen. Ved å inkorporere Dolby Atmos® og Philips' merkevarebeskyttede Ambisound-teknologi leverer B8 et svært realistisk 3D-lydbilde.

 • Dolby Atmos® gir deg en følelse av at det finnes en dimensjon over deg

  Dolby Atmos® gir deg en følelse av at det finnes en dimensjon over deg

  Dolby Atmos® lager en lyddimensjon over deg, en ny høydefølelse som plasserer deg midt i handlingen. Den fullstendige 3D-lydatmosfæren er svært realistisk og plasserer objekter som beveger seg, rett over deg. Dette gjengir alt fra rolige samtaler og lynrask action med utrolig klarhet, fylde og dybde. Alt kommer sammen i en svært spennende hjemmekinolydopplevelse, som gjør at sansene dine trekker deg dypere inn i handlingen.

 • Ambisound-teknologi for bred surroundlyd

  Ambisound-teknologi for bred surroundlyd

  Philips' merkevarebeskyttede Ambisound-teknologi gir omfavnende flerkanals surroundlyd, noe som gir et utrolig lydbilde. Dette er 5.1-kanals lyd uten begrensende krav for posisjonering, romstørrelse og innviklet oppsett – og uten å måtte ha flere høyttalere og kabler rundt i rommet. Ambisound gir panoramisk 5.1-kanals lyd fra én slank soundbar ved å kombinere tre viktige faktorer – psykoakustikk, avansert lydbehandling og nøyaktig vinklet driverposisjon.

 • Tilpasset senterhøyttaler gir god stemmeklarhet

  Tilpasset senterhøyttaler gir god stemmeklarhet

  For de fleste anleggene har senterkanalen 2.1-kanalslyd. Derfor høres tale uklart. Philips Fidelio B8 har to tilpassede drivere som skaper senterkanalen – med sin egen forsterker og en annerledes signalbehandling, for å gi bedre vokalpresisjon for krystallklare samtaler i filmer, TV-programmer og nyhetene.

 • Krystallklare høye toner med førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere

  Krystallklare høye toner med førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere

  Førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere gir superklar høyfrekvenslyd uten forvrengninger. De gjør at rene, høye toner kan spres bredere. På Philips Fidelio B8 er to diskanthøyttalere vinklet 45 grader og sender lyden til siden, slik at frekvensene får et større lydområde. Kombinasjonen av driverne som er plassert foran, de vinklede diskanthøyttalerne og Ambisound gjør at B8 har brede lydeffekter.

 • Stilig og førsteklasses design som passer til enhver TV

  Stilig og førsteklasses design som passer til enhver TV

  Med sin elegante utførelse og førsteklasses materialer og overflate er Philips Fidelio B8 strømlinjeformet og passer enkelt inn i alle hjemmekinoer. Hoveddelen er laget av ekte materialer og er formet med en tilpasset overside i én del, en metallgrill på forsiden og diamantslipte aluminiumsknapper for å skape en enhetsfølelse. Soundbaren er bare 52 mm tykk og får enkelt plass under TV-skjermer. Den stilige utformingen passer med alle underholdningssystemer og stuer.

 • HDMI 4K2K-gjennomstrømming for UHD-innhold

  HDMI 4K2K-gjennomstrømming for UHD-innhold

  HDMI 4K2K omfatter HDMI 1.4-standarden. Dette muliggjør støtte for videoinnhold med svært høy oppløsning (UHD). For øyeblikket er dette 4K, som på sitt beste består av 4096 x 2160 piksler, eller fire ganger så stort som standard 1080p HD-visning. Termen dekker en noe lavere 4K-oppløsning på 3840 x 2160 piksler. Begge formatene støttes via HDMI 1.4 4K-skjermer og sørger for at avanserte hjemmekinosystemer stiller i samme klasse som mange kommersielle kinoer. Med denne standarden som integrert er høyttalerne klare for 4K-TV-ene som vil komme på markedet.

 • Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • Dyp og nummende bass med kraftig 220 W trådløs subwoofer

  Philips Fidelio B8 har en kraftig 220 W trådløs subwoofer, med en nedoverrettet driver på 8” for å levere dyp, dunkende bass. Den kuppelformede bassreflektoren hindrer ikke bare at lyden blir dempet når subwooferen plasseres på teppet, den gir også en sterkere og dypere bass ved å sende lavfrekvent lyd jevnt i alle retninger. Kjenn hvordan den dype bassen fordeles jevnt rundt deg, uansett hvor du plasserer den trådløse subwooferen i rommet.

 • Dolby Surround skaper 3D-lyd fra kanalbasert innhold

  Dolby Surround-lydmiksing gir nytt liv til tradisjonelle kanalbaserte lydspor med surroundlyd ved å mikse opprinnelig 2.0-, 5.1- og 7.1-kanals innhold opp til Dolby Atmos®-lydopplevelse. I motsetning til tidligere bredbånds lydmiksteknologier som brukes i tidsdomene, brukes Dolby Surround-lydmiksing i frekvensdomenet og styrer frekvensbåndene individuelt, noe som produserer surroundlyd med nøyaktig plasserte lydelementer og romslige omgivelser. Dermed får du alltid en omsluttende 3D-lydopplevelse selv uten Dolby Atmos®-lydspor.

 • Dolby TrueHD og DTS for surroundlyd med Hi-Fi

  Bytt til digitallyd og få maksimalt ut av musikken og filmene dine. Dolby TrueHD og DTS Digital Surround gir den beste og flotteste lyden, som nesten ikke kan skilles fra studiomasterlyden. Hør lyden slik filmens lydteknikere vil at du skal høre den. Dolby TrueHD og DTS Digital Surround forbedrer underholdningen med utrolig hjemmekinolyd.

 • Koble til HDMI (x2) for å få best mulig Atmos®-opplevelse

  HDMI-kontakter er viktige for å få mest ut av Dolby Atmos®-opplevelsen og TV-ens bildekvalitet. Philips Fidelio B8 har to HDMI-innganger, slik at du kan koble videokilder som Blu-ray-spillere og spillkonsoller direkte til soundbaren. B8 kobles til TV-en via en enkelt HDMI-ARC-utgang for enkel bruk.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i