Lyd og bilde
Hjemmekinolyd
SoundBar
Soundbar-høyttaler med 5.1.2-kanals trådløs subwoofer
NY

Fidelio Soundbar-høyttaler

5.1.2-kanals trådløs subwoofer, Dolby Atmos®, Ambisound-teknologi, Bluetooth® aptX, AAC og NFC B8/12 Finn lignende produkter
 • Bli med inn i en ny dimensjon

  Fidelio

  Soundbar-høyttaler

  B8/12 Finn lignende produkter

  Oppdag det nyste innen hjemmekinolyd med Philips Fidelio B8. Dolby Atmos®- og Ambisound-teknologi revolusjonerer lydopplevelsen med ny høydedimensjon, slik at 3D-lydbildet trekker deg inn i en ny audiovisuell verden. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bli med inn i en ny dimensjon

Opplev kinolyd i 3D med Dolby Atmos®

 • 5.1.2-flerkanalslyd for svært oppslukende kinolyd

  5.1.2-flerkanalslyd for svært oppslukende kinolyd

  Philips Fidelio B8 er en 5.1.2-flerkanals lydplanke med totalt atten høyttalere (ti svært sensitive racetrack-drivere og åtte soft dome-høyttalere) som leverer god lyd i en stilig utforming. I tillegg til den tradisjonelle 5.1, har vi lagt til to ekstra, patenterte oppoverrettede høyttalere (hver består av tre racetrack-drivere og to soft dome-høyttalere) som er rettet i en vinkel nøye uttenkt av ingeniører for å sende lyd mot taket i serieformat. Dette gir en høydedimensjon til lyden. Ved å inkorporere Dolby Atmos® og Philips merkevarebeskyttede Ambisound-teknologi leverer B8 en 3D-oppslukende opplevelse.

 • Dolby Atmos® gir deg en følelse av at det finnes en dimensjon over deg

  Dolby Atmos® gir deg en følelse av at det finnes en dimensjon over deg

  Dolby Atmos® lager en dimensjon over deg, en ny høydefølelse for å trekke deg inn i handlingen, noe som skaper en fullstendig 3D-lydatmosfære med realistiske gjengivelser av objekter over deg. Denne avanserte surroundlyd-teknologien gjengir alt fra dialog til rolige scener og lynrask action med utrolig klarhet, fylde, detaljer og dybde for å skape en imponerende lydkvalitet. Alt kommer sammen i en lyd som gir en svært rørende underholdningsopplevelse for å tilfredsstille sansene og inspirere følelsene.

 • Ambisound-teknologi for bred surroundlyd

  Ambisound-teknologi for bred surroundlyd

  Ambisound-teknologien gir en virkelig omfavnende flerkanals surroundlyd fra en stilig soundbar-høyttaler. Den gir en omsluttende 5.1-kanals lydopplevelse, uten at lydopplevelsen påvirkes av hvor du sitter, rommets fasong eller størrelse, og uten rotet med mange høyttalere og ledninger. Ambisound bruker flere drivere for å gi ekte 5.1-surroundlyd. Mens flere høyttalere er plassert rundt i rommet i et tradisjonelle system, gir Ambisound en oppslukende og bred 5.1-lydeffekt med en slank lydplanke gjennom den kombinerte effekten av psykoakustiske fenomener, avansert lydbehandling og nøyaktig vinklet driverposisjon.

 • Tilpasset senterhøyttaler gir god stemmeklarhet

  Tilpasset senterhøyttaler gir god stemmeklarhet

  På de fleste anleggene på markedet har senterkanalen 2.1-kanalslyd. Derfor høres tale uklart. Philips Fidelio B8 har to tilpassede drivere for senterkanalen. Hver av dem har sin egen forsterker og en annerledes signalbehandling. Ved å forsiktig bearbeide lyden blir det mulig å skape et bredere lydbilde enn når driverne leverer den samme lyden. Forbrukere kan tydelig høre og enkelt følge med på dialogen når de ser på filmer eller TV-serier. Det samme gjelder for nyhetene på TV.

 • Krystallklare høye toner med førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere

  Krystallklare høye toner med førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere

  En førsteklasses soft dome-diskanthøyttaler gir en jevnere høyfrekvenslyd uten forvrengninger. Den gjør at rene, høye toner kan spres bredere. På Philips Fidelio B8 er to diskanthøyttalere vinklet 45 grader og sender de høye frekvensene til siden, slik at frekvensene også får et større lydområde. Kombinasjonen av driverne som er plassert foran, de vinklede diskanthøyttalerne og Philips’ egenutviklede lydbehandling og akustikk kalles Ambisound, og har en bredere lydeffekt.

 • Stilig og førsteklasses design som passer til enhver TV

  Stilig og førsteklasses design som passer til enhver TV

  Denne lydplanken kommer til å overraske og fengsle lyttere, med oppmerksomheten rettet mot design og nyskapende teknologi. Den har en rett og elegant utførelse, med en førsteklasses overflate. Ettersom den er 55 cm tykk, ser den slank og stilig ut under TV-en. Produktet er laget av ekte materialer, og har en førsteklasses, tilpasset overside i én del og en metallgrill på forsiden som sammen skaper en enhetsfølelse. Den har også en diamantslipt aluminiumsnøkkel. Ingen detaljer ble oversett under den estetiske utformingen av dette produktet.

 • HDMI 4K2K-gjennomstrømming for UHD-innhold

  HDMI 4K2K-gjennomstrømming for UHD-innhold

  HDMI 4K2K omfatter HDMI 1.4-standarden. Dette muliggjør støtte for videoinnhold med svært høy oppløsning (UHD). For øyeblikket er dette 4K, som på sitt beste består av 4096 x 2160 piksler, eller fire ganger så stort som standard 1080p HD-visning. Termen dekker en noe lavere 4K-oppløsning på 3840 x 2160 piksler. Begge formatene støttes via HDMI 1.4 4K-skjermer og sørger for at avanserte hjemmekinosystemer stiller i samme klasse som mange kommersielle kinoer. Med denne standarden som integrert er høyttalerne klare for 4K-TV-ene som vil komme på markedet.

 • Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • Dyp og nummende bass med kraftig 220 W trådløs subwoofer

  Philips Fidelio B8 leveres med en kraftig 220 W trådløs subwoofer som har en nedoverrettet driver på 8” for å levere en sterk bass. Den kuppelformede bassreflektoren hindrer ikke bare at lyden blir dempet når subwooferen plasseres på teppet, den kan også gi en sterkere og dypere bass ved å sende lavfrekvent lyd jevnt i alle retninger. Nå kan du få mest mulig ut av hver rytme fra den nedoverrettede, trådløse subwooferen, som fordeler den dypeste bassen jevnt i rommet uansett hvor den plasseres.

 • Dolby TrueHD og DTS for surroundlyd med Hi-Fi

  Bytt til digitallyd og få maksimalt ut av musikken og filmene dine. Dolby TrueHD og DTS Digital Surround gir den flotteste lyden fra kildene dine. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører lyden slik de som laget den, vil at du skal høre den. Digital Surround utvider lydbildet fra digital musikk og videoer, og forsterker det slik at du får virkelig oppslukende surroundlyd fra høyttaleren til hjemmekinoanlegget.

 • Koble til HDMI (x2) for å få best mulig Atmos®-opplevelse

  HDMI-kontakter er viktige for å få glede av den beste Atmos®-opplevelsen og bilde. Philips Fidelio B8 har to HDMI-innganger, slik at du kan koble videokilder som Blu-ray-spillere eller spillkonsoller direkte til lydplanken. Lydplanken kan deretter kobles til TV-en via en enkelt HDMI-ARC-utgang for enkel bruk.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i