CD-lydmaskin

  Imponerende MP3-musikk

  Denne tøffe spilleren er enkel, men likevel omfattende, og du vil sette pris på de toveis høyttalerne for utmerket lydgjengivelse. Lytt til favoritt-MP3- eller CD-musikken din (MP3-CD) eller 30 forhåndsinnstilte FM-stasjoner på den digitale tuneren med kraftig lyd – når og hvor som helst

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Imponerende MP3-musikk

med toveis høyttalersystem

 • CD shuffle/gjenta for en personlig musikkopplevelse

  CD shuffle/gjenta for en personlig musikkopplevelse

  Med funksjonen shuffle/gjenta slipper du å høre på musikk som spilles i samme rekkefølge hele tiden. Etter at du har lastet favorittsangene til spilleren, trenger du bare å velge én av modiene – shuffle eller gjenta for at låtene skal spilles av i forskjellig modusrekkefølge. Gled deg over en forskjellig og unik musikkopplevelse hver gang du kobler til spilleren.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Stereo hodetelefonkontakt

  Stereo hodetelefonkontakt

  Koble til hodetelefonene for en mer personlig lydopplevelse når du vil. Du kan glede deg over favorittmusikken med flott lyd uten å forstyrre andre, ved å koble hodetelefonene til spilleren.

 • Toveis høyttalersystem – som et platestudio i din egen stue

  Med toveis høyttalersystem skapes det en illusjon av et platestudio i din egen stue med den nøyaktige stereogjengivelsen. Det føles som om du er til stede! For å gjengi hele toneområdet trenger vanlige høyttalere store og små elementer som gjengir henholdsvis lave og høye frekvenser. Størrelseshensyn går ofte på bekostning av lydkvaliteten. Ved å bruke en woofer til å gjengi lyd fra bass til mellomtone og en diskanthøyttaler til å gjengi lyd fra mellomtone til diskant gjengir toveis høyttalersystemet hele lydbildet med mye mindre intermoduleringsforvrengning.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i