CD-lydmaskin

  Nyt musikken uansett hvor du er

  Du gleder deg over de enkle tingene i livet, og fryder deg over anvendelighet. Med den kompakte og bærbare Philips CD-lydmaskin kan du nyte favorittmusikken ved hjelp av enkle funksjoner. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

CD-lydmaskin

Kompakt design, MP3-CD, Svart AZ302/12 Finn lignende produkter

Nyt musikken uansett hvor du er

 • CD shuffle/gjenta for en personlig musikkopplevelse

  CD shuffle/gjenta for en personlig musikkopplevelse

  Med funksjonen shuffle/gjenta slipper du å høre på musikk som spilles i samme rekkefølge hele tiden. Etter at du har lastet favorittsangene til spilleren, trenger du bare å velge én av modiene – shuffle eller gjenta for at låtene skal spilles av i forskjellig modusrekkefølge. Gled deg over en forskjellig og unik musikkopplevelse hver gang du kobler til spilleren.

 • Spill MP3-CD, CD og CD-R/RW

  Spill MP3-CD, CD og CD-R/RW

  MP3 står for MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3"). MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lyden i særlig grad. MP3 gir rask og enkel overføring av lydfiler, og har blitt standard lydkomprimeringsformat på Internett.

 • FM/MB-tuner for en god radioopplevelse

  FM/MB-tuner for en god radioopplevelse

  FM stereo/MB (AM)-tuner

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Linjeinngang-tilkobling for den bærbare musikkavspillingen

  Med linjeinngang-tilkobling for MP3 får du direkte avspilling av MP3-innhold via lydsystemet. Ved å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet med den innebygde linjeinngangsjack-kontakten kan du nyte flott lydkvalitet mens du spiller favorittmusikken din fra den bærbare MP3-spilleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i